Už ką suspenduotas „Lietuvos ryto“ centras D. Ivanovas?

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas prieš svarbiausias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovas gali atsisveikinti su 205 cm ūgio bulgaru Dejanu Ivanovu.

Aukštaūgis iš Bulgarijos pažeidė klubo vidaus taisykles ir gali būti atleistas.

Lietuvos vicečempionų klubo direktorius Martynas Purlys tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino, kad 205 cm ūgio Ivanovas šiuo metu yra suspenduotas, tačiau atsisakė detalizuoti, kuo bulgaras nusikalto.

„Ivanovas tikrai nežais rytojaus LKL rungtynių su „Šiaulių“ klubu, o jo likimas bus sprendžiamas antradienį“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ teigė Purlys.

Prieš kelias savaites 27-ąjį gimtadienį minėjusio Ivanovo žaidimo laikas pastebimai sumažėjo prie sostinės klubo vairo stojus vokiečiui Dirkui Bauermannui.

Kovo 30 d. rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipa jis aikštėje praleido tik 8 minutes, o praėjusį trečiadienį Utenoje vykusiame draugiškame mače su vietos „Juventus“ komanda žaidė vos 3 minutes ir surinko -5 naudingumo balus.

Šį sezoną Ivanovas Eurolygos turnyre vidutiniškai rinkdavo po 6,8 taško ir atkovodavo po 4,6 kamuolio per susitikimą. LKL pirmenybėse jis pelnydavo po 6,6 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio, o VTB Vieningoje lygoje rinkdavo po 8,4 taško ir atkovodavo po 6,1 kamuolio.

Dėl pirmosios vietos LKL turnyro lentelėje tebekovojančiai „Lietuvos ryto“ ekipai reguliariajame sezone liko sužaisti du mačus. Be pirmadienį vyksiančio susitikimo su „Šiaulių“ klubu, kitą šeštadienį vilniečiai Kaune išmėgins jėgas su „Žalgirio“ krepšininkais.

Laimėję abejas rungtynes ir sulaukę palankių kitų mačų baigčių jie gali tapti reguliariojo sezono nugalėtojais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilniovas

vilniovas portretas
kam cia rupi kazkoks ivanovas is vis kam cia raso apie ta silpnaprociu komanda tegul suspenduoja visus visiems lietuvoj po ....ui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių