Urugvajietis kuriam laikui gali likti be futbolo

Milano „Inter” ekipos bei Urugvajaus nacionalinės rinktinės puolėjas Diego Forlanas patyrė raumens traumą. Manoma, jog futbolininkas gali nežaisti apie mėnesį.

Forlanas traumą patyrė Urugvajaus rinktinės mače prieš Paragvajų, kuris baigėsi lygiosiomis rezultatu 1-1. Žaidėjas dėl jaučiamų skausmų mačo nebaigė, jį 84-ą minutę pakeitė Cristianas Rodriguezas.

„Aš pajaučiau stiprų skausmą savo kojoje ir turėjau baigti rungtynes. Dabar toriu laukti gydytojų išvadų, kurios bent ju kol kas nieko gero nežada”, - kalbėjo 32-ejų metų žaidėjas.

Gydytojai prognozuoja kad dėl šios traumos futbolininkas nežais apie mėnesį. Tiesa, neatmetama galimybė, jog žaidėjas gali ir anksčiau pradėti treniruotis. Norint nustatyti, kiek tiksliai nežais puolėjas, jam reikia atlikti išsamius tyrimus, kuriuos artimiausiu metu atliks „Inter” ekipos medikai.

Priminsime, kad Forlanas „Inter” ekipoje rungtyniauja nuo šių metų vasaros, kuomet į klubą atvyko iš Madrido „Atletico” komandos. Urugvajietis Milano miesto ekipos gretose yra sužaidęs 5 mačus ir pelnęs 1 įvartį.


Šiame straipsnyje: Forlan

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių