Ukrainoje kliba buvusio „Žalgirio“ trenerio kėdė

Buvęs Kauno „Žalgirio“ ekipos vyriausiasis treneris Aco Petrovičius gali ilgai neužsibūti ir Mariupiolio „Azovmaš“ komandoje. Ukrainos žiniasklaida skelbia, kad serbo dienos Ukrainoje suskaičiuotos.

„Azovmaš“ vadovai yra nepatenkinti, kad komanda pralaimėjo trejas iš eilės Europos taurės turnyro rungtynes ir prarado šansus iškopti į kitą etapą.

Pastaruoju metu A.Petrovičiaus auklėtiniai klumpa ir Ukrainoje, kur per pastaruosius keturis mačus pralaimėjo du kartus turnyrinės lentelės dugne esančioms ekipoms. Pats specialistas pralaimėjimus teisina traumomis ir įtemptu tvarkaraščiu.

Pasitraukus A. Petrovičiui, veikiausiai darbą praras ir jo asistentas Gintaras Krapikas.

Įdomu tai, kad „Žalgryje“ A.Petrovičius darbą prarado gruodžio 14 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
ARTEJA 14

Sirgalius

Sirgalius portretas
Jis matomai buvo pamiršęs posakį,kad lazda turi du galus.Kai pradžioj sezono,jo treniruojamai komandai sekėsi laimėti,jis duodamas interviu,buvo pradėjęs pamokslauti,dėl Žalgirio komandos trenerio darbo ir t.t.Bet va jo treniruojama komanda krito į duobę ir ką???? Kur gi jo pamokslavimai?????Jeigu jau toks specialistas,tai kodėl komanda pralaimi tuos mačus,kuriuose pirmaudami 15 taškų,likus pusei ketvirto kėlinuko pralaimi mačą.... Taigi visada reiktų žiūrėti kas vyksta savam kieme ir nekomentuoti apie kaimyno kiemo žaidimus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių