Ugningos trenerių kalbos prieš „Barcelonos“ ir „Milan“ akistatą

Rytoj antrą kartą ginklus surems „Milan“ ir „Barcelona“ klubai. Pirmoji šių komandų akistata Milane baigėsi 2-0 Italijos komandos pergale. Visgi „Milan“ treneris Massimiliano Allegri neatmeta galimybės, kad jo klubui reikės įmušti bent du įvarčius, jog „Milan“ patektų į Čempionų lygos ketvirtfinalį.

M.Allegri mano, kad „Barcelona“ namuose žais daug agresyviau ir stengsis kuo greičiau įmušti įvartį. „Milan“ taip pat neketina žaisti gynybinio futbolo ir M.Allegri mano, kad vieno įvarčio jo komandai dar neužtektų.

„Manau, kad lengva įsivaizduoti kokį futbolą rytoj žais „Barca“. Jie spaus mus ir neleis mums valdyti kamuolio“, - kalbėjo M.Allegri.

„Žiūrint iš mūsų pusės, mes žinome, kad mums reikia įmušti įvartį. Tačiau vienas įvartis gali nepadėti, todėl mums reikės dviejų įvarčių, kad galėtume būti šiek tiek ramesni“, - tęsė strategas iš Italijos.

„Kad ir kas atsitiktų, tai bus tikrai sunkios rungtynės ir mums rytoj reikės žaisti dar geriau nei tai darėme pirmosiose rungtynėse. Reikės gerai gintis ir išnaudoti visus gautus šansus. Turėsime protingai valdyti kamuolį“, - toliau kalbėjo M.Allegri.

„Jie prieš pirmas rungtynes būtų kas pasakęs, kad turėsime dviejų įvarčių persvarą, niekas nebūtų tuo tikėjęs. Net jei rytoj ir įmušime vieną įvartį, „Barca“ bus pajėgi įmušti keturis įvarčius.

Tačiau daug puldami, jie suteiks mums šansų kontratakuoti. Jei mano žaidėjai išliks susikaupę ir mums šiek tiek pasiseks, rytojaus naktis gali tapti istorinė“, - užbaigė M.Allegri.

Ispanai nusiteikė laimėti

Laikinasis „Barcelona“ ekipos treneris Jordi Roura prieš UEFA Čempionų lygos atsakomasias rungtynes su „Milan“ prasitarė, jog Xavi Hernandezas galės išbėgti į aikštę.

Italų ekipa pirmąjį aštuntfinalio susitikimą Milane laimėjo rezultatu 2-0 ir turi realius šansus patekti į kitą etapą.

Prieš šį mačą netrūko kalbų, jog problemų su kojos raumenimis turėjęs Xavi negalės padėti savo ekipai lemiamose rungtynėse, tačiau J.Roura netruko paneigti visas spekuliacijas.

„Prieš rytojaus dvikovą sulaukėme gerų naujienų – mūsų dispozicijoje bus visa komanda įskaitant ir Xavi. Tiesa, dar neaikšu, ar jis galės pradėti rungtynes nuo pirmųjų minučių“, - patikino strategas.

„Mače prieš „Milan“ žaisime itin gerai susibalansavę ir tai mums leis patekti į kitą etapą“, - optimizmo neslėpė J.Roura. – Stebėjome krūva „Milan“ mačų, juos analizavome ir ypač jų akistatą prieš „Genoa“ vienuolikę“.

Rungtynės prasidės antradienį 21:45 val. Lietuvos laiku.

 


Šiame straipsnyje: BarcelonamilanČempionų lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių