Trys „Baltų“ žaidėjai keliasį į Panevėžį

Panevėžio „Techaso“ klubą sustiprins trys Kauno „Baltų“ komandos krepšininkai. „Techasui“ nuo šiol atstovaus 188 cm ūgio įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas, 203 cm ūgio puolėjas Adomas Drungilas ir 207 cm ūgio vidurio puolėjas Vaidas Čepukaitis.

Š.Vasiliauskas „Baltuose“ buvo antras pagal rezultatyvumą, jis per 6 Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 11,8 taško ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo. A.Drungilas per 7 rungtynes pelnydavo po 2,7 tšk. ir atkovodavo po 2,8 kam., V.Čepukaitis per tiek pat rungtynių įmesdavo po 7,9 tšk. ir atkovodavo po 5,1 kam.


Šiame straipsnyje: BaltaiTechasasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

kamereplės

kamereplės portretas
Kas čia bl... vyksta? čia taip ugdomi jaunieji žaidėjai,kad juos mėto iš klubo į klubą kaip šiukšles vidurį sezono??? Kažkokie purvini dalykai čia dedasi, ir kažkodėl jaučiu kad ne be masalskio "pagalbos"

šnioklys

šnioklys portretas
Nori pripažink, nori ne, bet 'Baltai' yra antroji Kauno komanda, kurios tikslas yra ugdyti jaunimą, o ne laimėti LKL (kad ir kaip aš to norėčiau). Komandoje dvylika žaidėjų, kurie turi dalytis žaidimo laiką per rungtynes. Trys išvyko, kitiems daugiau laiko teks žaisti. Be to, greičiausiai trys perspektyvus žaidėjai ateis iš Sabonio mokyklos. Čia jie per puse sezono turėtu apsiprasti ir būti pasirengia pilna jėga žaisti sekančiam sezone. O kas liečia išvykusius į Techasą: ši komanda tikrai silpna šiais metais, jie turėtu joje lengvai įsitvirtinti, galbūt pateks į startinį penketą; naujas treneris, nauja treniruočių metodika, tai turėtu būti tik į naudą jaunimui. Jie kol kas žaidžia dėl patirties, o ne dėl titulų.

x

x portretas
Kas zino zais sie trys uz baltus siandien ar ne?Ir is vis kas cia per afera?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių