Trenerio neturi tik septyniolikmečių krepšininkų rinktinė

Kaune įvyko Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdis, po kurio buvo patvirtinti beveik visų Lietuvos jaunimo ir jaunių rinktinių vyriausieji treneriai bei jų asistentai.

Kol kas trenerio neturi tik Lietuvos septyniolikmečių vaikinų rinktinė, kuriai iki šiol vadovavo Darius Sirtautas. Vis dėlto praėjusią vasarą šio specialisto vadovaujama 16-mečių rinktinė Čekijoje vykusiose Europos pirmenybėse užėmė tik 13-ą vietą ir vos neiškrito iš stipriausių diviziono. Dėl šios priežasties sutarties su treneriu nuspręsta nepratęsti.

Septyniolikmečių rinktinė kitąmet kovos pasaulio pirmenybėse, kurios vyks Lietuvoje. „Turime vieną kandidatą, tačiau jo neįvardinsime. Kai bus aišku ir su juo pačiu pakalbėsime, tuomet ir pranešime“, - situacija komentavo  LKF atstovas spaudai Dalius Matvejevas.

Šešiolikmečių vaikinų rinktinei, kuri dalyvaus Lietuvoje ir Latvijoje vyksiančiose Senojo žemyno pirmenybėse, vadovaus Gintaras Razutis, jam padės Remigijus Bardauskas. Abiejų šių specialistų vadovaujama komanda šiemet laimėjo Turkijos mieste Trabzone vykusio olimpinio jaunimo festivalio krepšinio turnyrą. Šešiolikmečių merginų rinktinei vadovaus Ramune Kumpienė ir Nijolė Kregždienė. Aštuoniolikmečių vaikinų rinktinei ir toliau diriguos Arūnas Visockas, o to paties amžiaus merginoms vadovaus Diliara Velišajeva. Su dvidešimtmečiais vaikinais savo pergalingą kelią kitą vasarą užbaigs Kazys Maksvytis, o dvidešimtmečių merginų rinktinės treneriu paskirtas Dalius Ubartas.


Šiame straipsnyje: LKFKazys Maksvytis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Gal reiketu ta ex treneri i narkologini nuvesti ?

Nuomone is arti

Nuomone is arti portretas
Tai gerai, kad neturi jie trenerio .Nes ji turedami neturejo... D.Sirtautas nevertas net eilinio trenerio pareigu, o ka jau kalbeti apie rinktines trenerio pareigas. Siu metu pasiekimai blogesni nei blogi. Ir siaip sitas treneris turi daug priklausomybiu kurios labai maiso eiti trenerio darba. Viena is ju per vaiku varzybas naudoja alkoholi :(

matytas

matytas portretas
Nu jo, teko apie sita treneri visokiu legendu girdeti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių