Trečiąją vietą užimančias „Sirenas“ penktadienį palaikys Amberis

Penktadienio vakarą Kauno rajono “Sirenų” laukia įtempta dvikova su praėjusio LMKL sezono išsišokėle, ketvirtfinalyje sensacingai įveikusia KRS „Laisvę“, Utenos „Utena“ komanda! “Sirenų” krepšininkės turės pranašumą – jos žais namų arenoje, įspūdingame Garliavos sporto centre (Vasario 16-osios g. 8).

“Sirenų“ žaidėjos ir trenerių štabas tikisi pergalės ir gražaus žaidimo. Uteniškės irgi panašios nuotaikos. „Mes nusiteikę puikiai. Negaliu prognozuoti, kaip viskas baigsis, bet pergalės, aišku, norim. O kas jos netrokšta?“ – klausė „Utenos“ vyr. trenerė Sinilga Bartaševičiūtė.

Ji dar neapsisprendė, kuriai iš jos treniruojamų merginų rungtynėse patikės pagrindinį vaidmenį, tačiau mano, kad sunkiausias uždavinys laukia ginantis prieš labiausiai patyrusią „Sirenų“ žaidėją Indrę Dudėnaitę.

„Turim laimėti! Juk bus mūsų namų rungtynės! Nepaisant to, kad visos priešininkės patyrusios, net sunku išskirti, kuri gali daugiausiai problemų pridaryti“, - sakė I.Dudėnaitė.

Nemokamas varžybas sirgaliams dovanoja Kauno rajono savivaldybė.

Visų atvykusiųjų į varžybas laukia ne tik gražus krepšinis ir aistros aikštelėje. Į renginį pažadėjo atvykti ir legendinis Lietuvos krepšinio simbolis Amberis!

Varžybų pradžia – spalio 29 d. 18.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

u.mesa

u.mesa portretas
varzybos ne 29d., o 28d. manau :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių