Tragiškai sezoną sužaidusio „Lakers“ klubo ateitis (komentarai)

Fiasko šį sezoną patyrę Los Andželo „Lakers“ ekipos krepšininkai norėtų kartu rungtyniauti ir kitą sezoną.

Metta World Peace ir metų pradžioje apie mainus kalbėjęs Pau Gasolis pareiškė norintys kitą sezoną žaisti Los Andžele.

Dar bent dvejus metus „Lakers“ aprangą vilkėsiantis Steve'as Nashas vylėsi, kad Dwightas Howardas susipras neieškoti naujos komandos.

„Labai tikiuosi, kad Dwightas rudenį sugrįš, – sakė Nashas. – Manau, kad Los Andželas yra jo vieta. Tikiuosi Howardas tai supranta.“

„Per artimiausias kelias savaites noriu nuo visko atitolti, – kalbėjo laisvuoju agentu tapsiantis Howardas. – Noriu išsivalyti savo galvą nuo visokių minčių prieš tai, kai pradėsiu vesti derybas dėl naujosios sutarties.“

Šį sezoną 19,2 milijono JAV dolerių uždirbęs aukštaūgis Los Andžele atsidūrė praėjusią vasarą, po trišalių mainų su Filadelfijos „76ers“ ir Orlando „Magic“ klubais.

Gasolio kontraktas su „Lakers“ galios dar vieną sezoną. Per jį 19,3 milijono JAV dolerių susižersiantis ispanas tikino nenorintis keltis į kitą klubą.

„Norėčiau būti dalis komandos, kuri vėl kovotų dėl čempionės titulo. Bet ne viskas priklauso nuo manęs, – tvirtino Gasolis. – Jei būtume išvengę traumų, galėjome tai pasiekti. Žinoma, nustebčiau, jei per vasarą klube neįvyktų pasikeitimų.“

Kai „Lakers“ vos prasidėjus sezonui atleido vyriausiąjį trenerį Mike'ą Browną, Gasolis prisipažino laukęs Philo Jacksono sugrįžimo.

Puolėjas dažnai bendrauja su buvusiu „Lakers“ strategu ir sunkiai randa vietą dabartinio vairininko Mike'o D'Antoni žaidimo sistemose.

NBA reguliariojo sezono pabaigoje Achilo sausgyslės traumą patyręs Kobe Bryantas į rikiuotę veikiausiai grįš prieš naujojo sezono startą.

Reabilitacijai užsitęsus, Bryantas prie „Lakers“ prisijungtų tik kitų metų sausį.

Šis sezonas „Lakers“ krepšininkams baigėsi NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje. Serijoje triumfavo visas keturias pergales iškovojęs San Antonijaus „Spurs“ klubas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių