T.Pačėsas: smulkios detalės lems mačo nugalėtoją

Ketvirtadienį Eurolygos A grupėje virs karštos kovos. Visi šeši klubai turi galimybes patekti į kitą etapą, todėl mūšiai vyks iki paskutinių sekundžių. Paskutinėje vietoje esanti Tomo Pačėso vadovaujama Gdynės "Asseco Prokom" komanda namuose priims viena koja "Top 16" etape esantį Kauno "Žalgirį". 

Lenkijos čempionų vyriausiasis treneris įsitikinęs, kad mačo nugalėtoją lems smulkios detalės.

"Mes būsime pasirengę rungtynėms. Žinau, kad tai bus labai svarbus mačas abiems ekipoms. Manau, kad po paskutinių dviejų susitikimų esame teisingame kelyje, bet naujos rungtynės - nauja istorija. Gerbiame "Žalgirį", nes tai klubas, turintis daug talentingų žaidėjų. Smulkios detalės puolime ir gynyboje lems ketvirtadienio dvikovos nugalėtoją", - kalbėjo lietuvis.

"Turime žaisti aukščiausiu lygiu, kaip tai darėme Vitorijoje. Visa komanda supranta, kaip yra svarbu laimėti ir likti kovoje dėl bilieto į "Top 16". Taip pat žinome, kad "Žalgiris" yra stipri komanda, turinti daug patyrusių krepšininkų. Žaidėme prieš juos šį sezoną du kartus ir abu juos pralaimėjome, todėl savų žiūrovų akivaizdoje sieksime revanšo", - treneriui antrino Piotras Szczotka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių