„TonyBet“ – naujas Lietuvos krepšinio rėmėjas

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) turi naują generalinį rėmėją - lažybų bendrovę „TonyBet“.

Pasak bendrovės savininko Antano Guogos, sutartis su LKF galios 2 metus. „Esu Lietuvos ir Lietuvos krepšinio patriotas. Kai vyrų krepšinio rinktinė kreipėsi dėl pagalbos, man buvo paprasta apsispręsti. Noriu girdėti žmones skanduojant „Lietuva“. Kai buvau vaikas, man tai suteikė labai stiprių jausmų. Noriu, kad rinktinė dalyvautų pasaulio čempionate ir pasiektų gerų rezultatų“, - sakė A.Guoga.

LKF prezidentas Vladas Garastas pažymėjo, kad sutartis su „TonyBet“ padės išspręsti krepšininkų draudimo klausimus.

„Padedant šiai bendrovei patekome į pasaulio čempionatą, ji mums neša sėkmę. Manau, ir šiuos metus kartu baigsime puikiai. Kol kas negalime pasakyti tikslios paramos sumos, nes dar nėra aišku, kiek pinigų reikės krepšininkų draudimui. Tačiau dabar galime būti ramūs, kad visi rinktinės žaidėjai bus apdrausti“, - džiaugėsi LKF vadovas.

Lietuvoje yra ribojama lažybų reklama, tačiau „TonyBet“ neketina pažeisti įstatymų. „Visame pasaulyje lažybų bendrovės remia sportą. Džiaugiamės, kad reklamos draudimas Lietuvoje nėra absoliutus, yra numatytos išimtys. Jomis ir naudosimės, taip pat tikimės ir valstybinių institucijų supratingumo. Malonu, kad „TonyBet“ ženklas bus pirmasis lažybų bendrovės pavadinimas ant Lietuvos rinktinės marškinėlių“, - padėtį paaiškino „TonyBet“ generalinis direktorius Egidijus Rainys.


Šiame straipsnyje: GarastasTonyBetLKF

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių