Teniso turnyre Majamyje - netikėtas N. Djokovičiaus pralaimėjimas

Pirmoji pasaulio raketė serbas Novakas Djokovičiusnepateko į Majamyje (JAV) vykstančio ATP 1000 serijos „Sony Open“ vyrų teniso turnyro ketvirtfinalį.

Dviejų pastarųjų „Sony Open“ turnyrų nugalėtojas serbas aštuntfinalyje antradienį 2:6, 4:6 neatsilaikė prieš 34-erių metų vokietį Tommy Haasą (ATP-18).

„Turiu jį (T.Haasą – red.) pasveikinti. Vokietis pasirinko gerą taktiką, - kalbėjo N.Djokovičius. – Jis gerai padavinėjo ir judėjo aplink kortą tikrai puikiai. Jis buvo geresnis“.

„Žinoma, aš tikėjausi, kad galiu grįžti į kovą. Aš kovojau, bandžiau visus būdus iki paskutinio kamuoliuko. Tiesiog tai yra tokios dienos, kai korte nesijaučiu gerai, kai niekas nepavyksta. Tačiau visą pagarbą atiduodu jam, nes varžovas privertė žaisti mane taip blogai“, - pasakojo N.Djokovičius.

„Esu tikrai labai laimingas ir didžiuojuosi šia naktimi. Laimėti prieš tokį gerą žaidėją, kuris dominuoja tenise pastaruosius keletą metų, yra nuostabu. Gavau tokią galimybę ir turėjau puikų nuotykį. Manau, kad žaidžiau neįtikėtinai gerai. Jis suteikė man vilties ir aš tą išnaudojau“, - po mačo sakė T.Haasas.

Ketvirtfinalyje T.Haasas žais su prancūzu Gilesu Simonu, kuris aštuntfinalyje 5:7, 6:2, 6:2 nugalėjo serbą Janko Tipsarevičių.

Kitų aštuntfinalių rezultatai:

Davidas Ferreras (Ispanija) – Kei Nishikori (Japonija) 6:4, 6:2
Jurgenas Melzeris (Austrija) – Alberto Ramosas (Ispanija) 2:6, 6:3, 6:3
Richardas Gasquet (Prancūzija) – Nicolas Almagro (Ispanija) 6:7, 7:5, 7:6
Tomašas Berdychas (Čekija) – Samas Querrey (JAV) 6:1, 6:1
Marinas Čiličius (Kroatija) – Jo-Wilfriedas Tsonga (Prancūzija) 7:5, 7:6
Andy Murray‘us (Didžioji Britanija) – Andreasas Seppi (Italija) 6:2, 6:4

„Sony Open“ vyrų teniso turnyro prizų fondą sudaro daugiau nei 4,3 mln. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių