„Techaso“ krepšininkai neketina nusileisti

Algų nuo sezono pradžios negaunantys Panevėžio „Techaso“ krepšininkai bei treneriai neketina atšaukti prieš kelias dienas duoto pažado, jog antradienį nevyks į Mažeikius žaisti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro rungtynių.

Portalui Krepsinis.net nenorėjęs prisistatyti komandos narys patvirtino, jog situacija nepasikeitė ir komanda šį vakarą nevažiuos žaisti LKF taurės turnyro mačo.

"Tam, kad būtume pastebėti ir atkreiptume dėmesį į mūsų situaciją, mes turbūt nežaisime artėjančių LKF taurės rungtynių su "Mažeikių" ekipa. Kalbu komandos vardu. Manau, tai bus signalas iš žaidėjų pusės. Vėliau matysime, tikiuosi, situacija pasikeis. Viliuosi, tai turėtų įvykti ir mums suteiks energijos, nuotaikos tolimesnėms pergalėms. Tas turi būti padaryta.

Sunku šnekėti tokioje padėtyje, nenorime kažko kaltinti. Mums pažadėjo, jog viskas bus gerai, mes ir laukėme, tačiau viskas turi savo ribas. Todėl norime būti išgirsti, jog daugiau nebūtume maitinami pažadais. Jei tai būtų sausio mėnuo ar gruodžio, aš suprantu, būna įvairių situacijų, gali pasitaikyti finansinių problemų. Tačiau tik ne vos prasidėjus sezonui. Krepšininkai profesionalai, jiems reikia mokesčius mokėti, šeimas išlaikyti. To aiškumo labai ir labai norisi. Tikimės, jog tai greitai išsispręs, jog būsime išgirsti", – prieš kelias dienas sakė komandos vyr. treneris Gintaras Leonavičius.

Jei panevėžiečiai šį vakarą neatvyks į Mažeikius, klubas, pagal LKF taurės turnyro nuostatus, bus nubaustas 10000 tūkstančių litų bauda, pašalintas iš turnyro bei turės atlyginti nuostolius aikštės šeimininkams.


Šiame straipsnyje: TechasasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių