T. Fury: V. Kličko sušerčiau jo paties širdį

24-erių metų anglas Tysonas Fury profesionalaus bokso ringe laimėjo visas 20 kovų, tačiau labiau nei dėl savo pergalių, sunkiasvoris yra žinomas dėl savo aštraus liežuvio, - praneša užsienio žiniasklaida.

T. Fury jau ne kartą buvo pareiškęs norįs susikauti su Vladimiru Kličko, tačiau kol kas anglo norai buvo ignoruojami.

„Vladimiras Kličko yra parsidavėlis. Jis niekada neatsako į varžovo smūgius ir kovos metus nerizikuoja, visada kaunasi atsargiai – tai yra nevykėlių kovos stilius, o Vitalijui Kličko jau 42-eji – jis tikras pensininkas. Jei kovočiau viename ringe su Vitalijumi, sušerčiau jam jo paties širdį“, - kalbėjo T.Fury.

T.Fury nepamiršo ir Davido Haye‘aus bei Davido Price‘o, kurie neseniai pralaimėjo kovas prieš Vladimirą Kličko: „Jei Vladimiras yra parsidavėlis, tai kas tada yra D.Haye‘us? Galiu tik pasakyti, kad D.Haye‘us kovoje su Vladimiru save labai pažemino. Prieš kovą jis skelbėsi, kad nokautuos Kličko, o ringe tik bėgo nuo jo smūgiu. D.Price‘as yra dar labiau apgailėtinas. Visada jį vadinau sukčiumi ir buvau teisus.“

Nuo T.Fury kliuvo ir rusui Aleksandrui Povetkinui, kuris vis atsisako kovoti su anglu: „Jis yra tarsi maža mergaitė, kuri bijo visko, kas gyva. Mes jam siūlėme kautis jau keturis kartus ir jis vis atsisako."

Artimiausia kova T.Fury laukia balandžio 20 dieną, kuomet jis susitiks su amerikiečiu Steve‘u Cunninghamu. Tai bus pirmoji T.Fury kova Jungtinėse Amerikos Valstijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vankeris

vankeris portretas
english wanka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių