„Sūduvos“ varžovus išgąsdino „Rangers“ fiasko

Ketvirtadienį Marijampolės futbolo klubo stadione vietos „Sūduvos" komanda žais UEFA taurės antrojo kvalifikacinio etapo pirmąsias rungtynes prieš „Salzburg" ekipą iš Austrijos.

Nors tik ištraukus burtus, austrų ekipos strategas Co Adriaanse labai džiūgavo gavęs tokį varžovą, dabar į Suvalkijos sostinę „Salzburg" futbolininkai atvyksta kiek sunerimę.

Austrai pažymi, kad jų komandai teks kautis su A lygoje antrąją vietą užimančia „Sūduva", kuri šiuo metu yra surinkusi lygiai tiek pat taškų, kaip ir čempionų titulą ginantis FBK „Kaunas". Tačiau čia pat prisimenami savaitės įvykiai, kai kauniečiai UEFA Čempionų lygos antrajame kvalifikaciniame etape įveikė garsųjį Škotijos superklubą Glazgo „Rangers".

Sekmadienį „Salzburg" vyriausiojo trenerio asistentas Michaelis Streiteris buvo atvykęs į Marijampolę ir stebėjo čia vykusias A lygos rungtynes, kuriose „Sūduva" susitiko su „Šilute". Suvalkiečiai šiame mače buvo visa galva pranašesni už savo oponentus ir sutriuškino A lygos autsaiderę 4:0.

Austrai pažymi, kad „Sūduvos" ir „Salzburg" susitikimas vyks naujajame Marijampolės futbolo klubo stadione, kur rugsėjo 10-ąją planuojama surengti 2010-ųjų metų pasaulio čempionato atrankos rungtynes Lietuva - Austrija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių