Startuoja naujas projektas „Mes su Žalgiriu“

Kad „Žalgiris“ būtų visos Lietuvos komanda, mes norime pristatyti Jums garbingą projektą „Mes su Žalgiriu“. Kviečiame visus mylinčius žmones prisidėti prie komandos, nes „Žalgiris“ – tai ne tik sporto, bet ir didingos Lietuvos istorijos simbolis. Nėra simbolio – nėra Tautos. Mūsų protėviai jau prieš šešis šimtus metų įrodė, kad vieningai kovodami gali pasiekti aukščiausių tikslų. „Žalgiris“ – tai vertybė, kurią būtina ir toliau branginti. Kiekvienas, norintis amžinai matyti „Žalgirį“, turi įnešti savo indėlį.

„Mes norime savo talentą atiduoti Lietuvai. Padėkite mums tą padaryti prisijungdami prie šios kilnios idėjos“, - nauju projektu džiaugėsi „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas bei kiti „Žalgirio“ ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariai Rimantas Kaukėnas, Robertas Javtokas, broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Kuzminskas bei Adas Juškevičius.

Projektas „Mes su Žalgiriu“ nuo šiol suteiks galimybę prie „Žalgirio“ istorijos tęstinumo finansiškai prisidėti ir fiziniams asmenims. Jų pavardės Eurolygos rungtynių metu bus skelbiamos „Žalgirio“ arenos kube, o vėliau atsidurs ir ant specialiai tam sukurtos garbės lentos „Žalgirio“ arenoje.

Tapti projekto „Mes su Žalgiriu“ dalimi gali visi norintys. Jums tereikia norimą paramos sumą pervesti į viešosios įstaigos „Kauno Žalgirio Klubas“ sąskaitą Ūkio banke, įmokos kodas nr. 1944.

Tobulėkime ir siekime pergalių kartu!


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių