S.Štombergas: stengsiuos įkvėpti „Žalgirio“ krepšininkus

Šiandien prie Kauno „Žalgirio“ pagrindinės komandos prisijungęs bei vyriausiojo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus asistentu tapęs Saulius Štombergas teigia, jog naująjį iššūkį priėmė pernelyg nedvejojęs.

„Jausmas tikrai įdomus. Neseniai buvau žaidėjas, o šiandien jau tapau vienu iš „Žalgirio“ komandos trenerių. Pastaruoju metu dirbau su ekipos jaunaisiais krepšininkais, o dabar teks plušėti ir su pagrindine komanda. Šios permainos buvo tikrai netikėtos, tačiau net neabejoju, kad priprasiu prie naujojo amplua“, - kalbėjo 1999-ųjų metų Eurolygos čempionas.

Paklaustas, kokios pagrindinės priežastys, neleidžiančios „Žalgiriui“ kol kas sugrįžti į pergalių kelią, S.Štombergas pažymėjo, kad reikia atspirties taško, nuo kurio ekipos žaidimo kreivė pradėtų kilti.

„Turime ištaisyti klaidas ir atsispirti. Komandai trūksta įkvėpimo, po tiek nesėkmių krepšininkai yra kiek nusivylę. Visi nori laimėti, tačiau per tą didelį norą daug kas nepavyksta. Reikia šaltakraujiškumo, kantriai vykdyti reiklaus trenerio nurodymus, geriau suprasti vienas kitą. Tikiuosi, jog prisidėsiu prie to, o viską įgyvendinus, ateis ir norimi rezultatai“, - šypsojosi naujasis A.Trifunovičiaus asistentas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisŠtombergas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių