S.Štombergas papildė „Žalgirio“ trenerių štabą

Vienas geriausių savo kartos Lietuvos krepšininkų Saulius Štombergas po aštuonerių metų pertraukos grįžta į pagrindinę Kauno „Žalgirio“ komandą. Tiesa, nuo šiol 37-erių metų buvusį puolėją išvysime ne ant parketo, o šalia aikštės.

Baigęs profesionalaus krepšininko karjerą S.Štombergas nenutolo nuo krepšinio. Klaipėdietis pernai pradėjo dirbti Kauno „Žalgirio“ dublerių komandos trenerių štabe, o nuo šio sezono pradžios perėmė Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančios Kauno „Žalgirio-Sabonio krepšinio centro“ ekipos vairą.

Tačiau nepraėjus ir pusei sezono „Žalgirio“ klubo vadovai nusprendė pakviesti perspektyvų specialistą į pagrindinės komandos trenerių štabą. Nuo šios dienos S.Štombergas kartu su Algirdu Milonu ir Mindaugu Braziu dirbs vyriausiojo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus asistentais.

„Žalgirio“ marškinėlius S.Štombergas yra vilkėjęs net tris kartus. Čia jis 1991 metais pradėjo savo profesionalaus krepšininko karjerą, tačiau vėliau persikėlė į Kauno „Atletą“. Antrą kartą į tituluočiausią šalies klubą puolėjas sugrįžo 1997-aisiais ir po dviejų metų padėjo „Žalgiriui“ pirmą bei vienintelį kartą laimėti Eurolygos turnyrą. Po sėkmingo pasirodymo krepšininką įsigijo Bolonijos „Kinder“ (Italija). Dar kartą Kauno klubo marškinėlius S.Štombergas vilkėjo 2002-2003 metų sezone.

„Žalgirio-Sabonio krepšinio centro“ komandos vyriausiojo trenerio postą nuo šiol perims S.Štombergo kovų bendražygis Tomas Masiulis.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisŠtombergas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurijus Subotinas

Jurijus Subotinas portretas
. "Как господа вы не сaдитесь а в музыканты не годидесь...(praejo tas laikas)". Sukauptas Tarybiniais laikas Lietuvos krepsinio rezervas ishseko ir baigiasi. As apie tai nekarta sakiau. Ir net toks stebukladaris kaip Romanovas - NIEKO NEGALES PADETI.VISKAS! ....meees laimeeeejom.... meeees laimeeeejom... :-( Viskas piiirst...

valerija

valerija portretas
Ne visada puikus sportininkai tampa gerais treneriais, greiciau tai isimtis.Pamatysim.Bandyt eurolygoje labai rizikinga.Tad mums visiems-vilties!Sauliui gi-sekmes!

VIP

VIP portretas
Sveikas sugrizes.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių