S.Scariolo: mums trūko agresyvumo

Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo ir gynėjas Ricky Rubio sutartinai po pralaimėto mačo teigė, kad pralaimėjimą lėmė pernelyg pasyvus žaidimas. Lietuvos rinktinės nariai Jonas Valančiūnas ir Mantas Kalnietis pasidžiaugė akivaizdžiai pagerėjusiu komandos žaidimu.

Jonas Valančiūnas, Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas:

Rungtynių pradžioje pabėgome, todėl vėliau buvo lengviau. Sumažinome klaidas ir tai labai sveikintinas dalykas. Trečiajame kėlinyje ispanai atsigavo, buvo labai sunku, tačiau sugebėjome išlaikyti persvarą.

Mantas Kalnietis, Lietuvos rinktinės gynėjas:

Smagu, kad laimėjom šias rungtynes. Šios pergalės laukėme labai ilgai. Po pralaimėtų rungtynių Madride labai malonu pasiekti revanšą prieš stiprią komandą. Savo žaidimą vertinti sunku. Visuomet stengiuosi. Nenoriu prisišnekėti, tačiau su kiekvienomis rungtynėmis jaučiuosi vis geriau. Tikiuosi, kad mano žaidimas tik gerės.

Sergio Scariolo, Ispanijos rinktinės treneris:

Ačiū Lietuvos krepšinio sirgaliams, kurie čia sukūrė puikią šventę. Madride žaidėme žymiai agresyviau, o čia truputėlį buvome minkštesni. Čia mums nepavyko sužaisti taip pat ir todėl pralaimėjome. Tai buvo pagrindinė pralaimėjimo priežastis.

Ricky Rubio, Ispanijos rinktinės gynėjas:

Rungtynės buvo tikrai sunkios. Pirmajame kėlinyje lietuviai žaidė gerokai agresyviau už mus. Antrojoje rungtynių pusėje pagerinome žaidimą, žaidėme per savo centrus. Vaizdas aikštelėje pagerėjo, tačiau lietuviai budrumo neprarado ir pelnytai nugalėjo. Noriu padėkoti už puikų priėmimą ir nuostabią atmosferą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAUNAS DUTIS

KAUNAS DUTIS portretas
KAD BUTU DALIVAVUSI PREZIDENTE ,TAI BUTU BUVUSI SUPER SVENTE, MANAU PREMJERUI REIKIA PAMASTYTI ,I KOKIAS SVENTES JIS GALI VYKTI, TAI MANO NUOMONE ,JIS PAGAL REITINGUS JIK PASKUTINIS IS POLITIKU ,CIA NIEKO NUOSTABAUS,KAD TAIP IVYKO, VISKA REIKIA DERINTI , O GALEJO BUTI IS VIS VISKAS FANTASTISKAI ,JEIGU BUTU ATVYKES KITAS VALSTYBES PAREIGUNAS, O PREMJERAS TURI ZINOTI ,KAD JIS PASKUTINEJE VIETOJE STOVI LENTELES GALE ,TAI NIEKO NUOSTABAUS ,TAI NEPASAULIO PABAIGA.

RV

RV portretas
Aš džiaugiuosi, kad žmonės nebijo pareikšti savo nuomonės, kaip jie jaučiasi. Ir prie ko čia mandagumas.Tik per tai mes ir tapsime vieninga tauta, kuri nesitaiksto su blogymėmis. Ir koks skirtumas kokia tai vieta. O politikas prieš eidamas į sceną, turėjo suprasti kas jo laukia, todėl kad jie kurti liaudies masėms. O čia jis pamatė savo reitingus žmonių akyse. Jie gi žino kur gali savo reitingus pakelti, kur nauda jiems, o ne žmonėms. Būkime vieningi, kaip krepšinyje ir išgirskime vienas kitą.

Tikras kaunietis

Tikras kaunietis portretas
visi krepšinio žmonės žino, kad Kubilius ir Kupčinskas buvo pagrindiniai politikai, kurie rūpinosi, kad čempionatui būtų pasiruošta super. Na o už pavogtus pinigus pirkti žurnalistai, vadinami"politologai" ir apžvalgininkai pasistengė atidirbti juos juodindami. O buduliams kas, jie gavo komandą ir švilpia, šūkauja. Tam užtenka turimo 1,5 neurono.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių