Iš sportinio pokerio turnyro traukiasi favoritai

Į Inauguracinio sportinio pokerio turnyro finalinį etapą pateko 34 žaidėjai.

Visi jie pirmadienį susikaus dėl Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) organizuojamo turnyro nugalėtojo bei reitingo lyderio vardo.

Nors vykdami į turnyrą sportinio pokerio žaidėjai nuogąstavo dėl galimai žemo žaidėjų lygio, ne vienas gerai žinomas sportininkas liko gana toli nuo finalinio etapo. Ne išimtis buvo ir LSPF prezidentas Andrius Tapinas, kuris buvo priverstas palikti turnyrą kur kas anksčiau nei planavo.

„Žmonės iškrenta, paspaudžia vieni kitiems rankas, nėra pykčių ar dar kažko. Čia siautėja stebukladariai, "laužo" tūzus. Įdomu žaisti“, - pasakojo A.Tapinas.

Į finalą nepateko ir kiti žinomi sportinio pokerio žaidėjai: Darius Venckus, Marius Bobinas, solidžiai tarptautinėje arenoje pasirodęs Kristijonas Andrulis, „DiArchy“ magai Diana ir Arvydas Gaičiūnai.

„Vienoje rankovėje tūzai, kitoje – karaliai“, - šmaikštavo netoli finalinio etapo kritęs A.Gaičiūnas, kuriam nepadėjo nei magija, nei miklios rankos.

Nepaisant nesėkmių, iškritę žaidėjai džiaugėsi naujai susikūrusia sporto šaka bei galimybe kovoti su aukštesnio pajėgumo oponentais.

Iš trylikos Inauguraciniame turnyre dalyvavusių dailiosios lyties atstovių į finalinį etapą prasibrovė vienintelė Ingrida Klassen, kuriai pavyko atlaikyti ne tik didžiulį vyrų spaudimą, bet ir susilaukti išskirtinio dėmesio.

Finalinis Inauguracinio turnyro etapas įvyks pirmadienį vakare.


Šiame straipsnyje: pokerislspf

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių