Smiginio federacijos taurę laimėjo T.Šakys ir E.Bagdonavičienė

Klaipėdietis Tomas Šakys laimėjo savaitgalį vykusias Lietuvos smiginio reitingo varžybas - Lietuvos darts federacijos taurę (LDFT) ir ne tik vėl tapo reitingo lyderiu, bet ir smarkiai atsiplėšė nuo nuolatinio varžovo Arūno Čiplio iš Mažeikių.

Finale T.Šakys susitiko su šiauliečiu Gintaru Nagevičium. Kai pastarasis išsiveržė į priekį 3:1, atrodė, kad mačo pabaiga jau aiški. Tačiau T.Šakys sugebėjo rezultatą išlyginti ir laimėti lemiamą legą 4:3.

Moterų individualias varžybas Erika Bagdonavičienė iš Jonavos. Ji finale įveikė vilnietę Auritą Sirvydytę.

Vyrų dvejetų varžybose stipriausi buvo Mažeikių atstovai Arūnas Čirplys su Darium Repšiu, finale nugalėję jonaviečius Jaroslavą Svirską ir Vytautą Riaubiškį. O Jonavos moterys nebuvo linkusios niekam nusileisti. Jos dvejetų turnyre triumfavo prieš mažeikietes Daivą Mišeikienę ir Liną Baliutienę. 

Komandinėse varžybose nepralenkiama buvo Vilniaus „Legiono I“ vyrų komanda, kuriai Rimas Želvys, Jevgenij Judin, Mindaugas Skarbalius, Erikas Mačiūnas bei Jonavos „Strėlės“ moterų komanda (Erika Bagdonavičienė ir Rytė Banaitienė).

Bendroje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Mažeikių darts sporto klubo vyrų ir Jonavos „Strėlės“ moterų komandos.

LDFT organizuota pirmąjį kartą. Šiose varžybose dalyvavo 72 vyrai ir 22 moterys iš beveik visų šalies smiginio klubų Vilniaus „Legiono“, „Lego“, „Apuoko“, Kauno „Trajektorijos“, Jonavos „Strėlės“, Mažeikių DARTS sporto klubo, Klaipėdos-Kauno „Smiginį LT“, Trakų „ Buliaus akį“, Šiaulių „Auksinę strėlę“.


Šiame straipsnyje: smiginis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių