S.Krupeckaitę užsieniečiai laiko fotomodeliu

Šeštadienį Simona Krupeckaitė išvyksta į Kolumbiją, kur geriausiai šalies dviratininkei teks sutikti ir didžiąsias metų šventes.

Andų kalnų slėnyje įsikūrusiame Kalio mieste S.Krupeckaitė startuos trečiojo dviračių treko pasaulio taurės etapo varžybose, prasidedančiose gruodžio 10 d. Kolumbijoje lietuvė planuoja stoti prie keturių rungčių starto linijos.

"Norisi pasirodyti kuo geriau, pagąsdinti varžoves. O rezultatą dažnai lemia iš šalies nematomi dalykai – kaip pasiseks kelionė, kaip išsimiegosi prieš varžybas, ar neiškils kažkokių nesklandumų", – pakvietusi žiniasklaidos atstovus kartu papusryčiauti, pasakojo S.Krupeckaitė.

Utenoje gimusi sportininkė Kolumbijoje jau spėjo pelnyti žvaigždės reputaciją – S.Krupeckaitę Pietų Amerikos šalyje be vargo atpažįsta tiek žiūrovai, tiek žurnalistai, negailintys dėmesio lietuvei.

"Manau, kad mane ten pamėgo dėl išvaizdos. Kolumbijoje visi manęs klausinėja, ar Europoje nedirbu fotomodeliu. Be to, čempionus visi myli, o Kolumbijoje dviračių treko varžybos sutraukia tūkstančius žiūrovų, per ovacijas treke net negali susikalbėti", – savo populiarumo priežasčių ieškojo S.Krupeckaitė.

Dviratininkė šio sezono pasaulio taurės varžybose, kurias sudaro keturi etapai, startuos antrą ir greičiausiai paskutinį kartą. S.Krupeckaitė praleido lapkritį Australijoje vykusį etapą ir neplanuoja vykti į varžybas Kinijoje sausį.

Spalį pirmajame pasaulio taurės etape Mančesteryje dviratininkė iš Lietuvos laimėjo du medalius: auksą keirino rungtyje ir bronzą sprinte.

Grįžti iš Kolumbijos S.Krupeckaitė ketina tik sausio pradžioje. Andų aukštikalnėse sportininkė rengsis svarbiausiam sezono startui – pasaulio dviračių treko čempionatui, vyksiančiam kitų metų kovą.

Todėl Kalėdas ir Naujuosius S.Krupeckaitei teks atšvęsti Kolumbijoje. "Ten žmonės labai religingi, tad šventės turėtų būti gražios. Turistiniam žygiui laiko tikrai neturėsiu, bet Kolumbijoje pamatyti yra ką", – sakė S.Krupeckaitė.

Beje, iš karto po pasaulio taurės etapo dviratininkė paminės ir savo 27-ąjį gimtadienį.


Šiame straipsnyje: Krupeckaitėdviračių sportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių