S.Krupeckaitė - Europos dviračių treko čempionato ketvirtfinalyje

Lenkijoje vykstančiame Europos dviračių treko čempionate sėkmingai moterų sprinto lenktynėse šeštadienį startavo Simona Krupeckaitė, jau patekusi į ketvirtfinalį.

Kvalifikacinėse varžybose lietuvė 200 m distanciją įveikė per 11,414 sekundės ir, užėmusi septintą vietą, pateko į šešioliktfinalį, kur įveikė rusę Viktoriją Baranovą.

Aštuntfinalyje S. Krupeckaitė nugalėjo vokietę Kristiną Voegel, o šeštadienį vakarines varžybas pradės ketvirtfinalio dvikova su prancūze Clara Sanchez.

Nepasisekė Gintarei Gaivenytei, kuri atrankos varžybose sugaišo 11,982 sekundės ir, aplenkusi tik airę Mary Costelloe (12,765 sek.), liko aštuoniolikta bei į atkrintamąsias varžybas nepateko.

Vyrų asmeninių sprinto lenktynių kvalifikacijoje Gediminas Petrauskas sugaišo 10,771 sekundės ir, užėmęs 22-ą vietą tarp 28-ių dalyvių, pateko į atkrintamąsias varžybas. Deja, šešioliktfinalyje Lietuvos dviratininkas nusileido olandui Roy'ui Van Den Bergui ir pasitraukė iš kovos dėl medalių.

Vyrų omniumo (daugiakovės) pirmoje rungtyje Gediminas Bagdonas 200 m sprinto rungtyje distanciją numynė per 14,124 sekundės ir užėmė 17-ą vietą tarp 21-o dalyvio.

Lyderiu tapo britas Edwardas Clancy's, sugaišęs 13,244 sekundės.


Šiame straipsnyje: Simona Krupeckaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių