Skristi bijantis „Rockets“ žaidėjas kaltina klubą ir NBA struktūrą

Rimtų psichologinių problemų turintis Royce‘as White‘as ir toliau kelia neramumus NBA lygos ir Hiustono „Rockets“ atžvilgiu.

Šešioliktasis 2012-ųjų metų NBA naujokų biržos šaukimas pirmenybę teikia savo sveikatai ir yra pasirengęs vienas stoti prieš visą lygą ir Teksaso valstijos klubą.

„Aš esu problema, nes nebijau išsakyti savo nuomonės ir stoti vienas prieš visus. Net jeigu kalbame apie visą NBA bendruomenę, žaidėjus, lygos komisarą Sterną bei jo pavaduotoją Adamą Silverį. Nebijau likti vienas ir garsiai pasakyti, kad jie negerbia mano psichinės sveikatos problemų..

Mano spėjimas būtų, kad Sternas ir A.Silveris, kartu su „Rockets“ organizacija bei kitais komandų savininkais nori manimi atsikratyti. Kodėl jie to nori? Kadangi verslas siejasi su patogumu ir jie nenori jokių nesklandumų. Daugeliu atveju verslo atstovams nerūpi paprastų žmonių gerovė“, – nuoskaudas liejo R.White‘as.

Krepšininkas šį sezoną „Rockets“ gretose nesužaidė nė vieno oficialaus mačo. 21-erių metų 203 cm ūgio puolėjas atstovauja NBDL lygos Hidalgo „Rio Grande Valley Vipers“ klubui.

Antrinėje NBA lygoje R.White‘as per 26 minutes vidutiniškai renka 9,6 taško (44 proc. dvit., 62 proc. baud.), atkovoja 5,6 kamuolio bei atlieka 3,3 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių