A. Skerla tapo žaidžiančiuoju Vilniaus „Žalgirio“ treneriu

Vilniaus „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Marekas Zubas į pagalbą pasikvietė patyrusį ekipos narį Andrių Skerlą.

Daugiausia Lietuvos nacionalinėje futbolo rinktinėje rungtynių sužaidęs 35-erių metų gynėjas Andrius Skerla tapo žaidžiančiuoju „Žalgirio“ komandos treneriu.

Matyti patyrusį futbolininką Lietuvos vicečempionų trenerių štabe norą pirmiausia išreiškė ekipos strategas Marekas Zubas.

Komandos vairininkas kartu su vadovais nusprendė, jog Andriaus patirtis yra neįkainuojama ir ja reikia pasidalinti su kitais ekipos nariais.

Didžiulę įtaką „Žalgirio“ žaidimui turintis ir puikiai gebantis koordinuoti gynybinės linijos veiksmus Andrius Skerla pripažino, kad ši naujiena jam buvo netikėta, tačiau gynėjas sako, jog jis komandai padės kuo tik galės.

"Apie naujas pareigas sužinojau iškart po Naujųjų metų. Treneris paprašė, kad jam padėčiau. Prisidėsiu kuo galėsiu, tačiau vis dar esu žaidėjas ir tai bus mano pagrindinis darbas. Siekti trenerio karjeros kol kas neketinu.

Apie būsimas savo užduotis su M. Zubu dar nekalbėjau", - sako praėjusiame sezone 21 rungtynes sužaidęs bei 3 įvarčius pelnęs A. Skerla.

Futbolininkas naujajame sezone prisijungs prie trenerių štabe dirbančių Mareko Zubo, Ivano Švabovičiaus ir vartininkų trenerio Artūro Ramoškos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių