Skandalingasis arbitras: nesuklydau parodęs Nani raudoną kortelę

Kontraversiškasis teisėjas Cuneytas Cakiras nė kiek nesigaili savo sprendimo UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovoje tarp „Manchester United“ ir Madrido „Real“ pašalinti iš aikštės Nani.

Turko parodyta raudona kortelė Portugalijos nacionalinės rinktinės saugui sukėlė milžinišką nepasitenkinimą ir kritikos bangą, nes daugelio nuomone, pražanga nebuvo verta griežčiausio įvertinimo.

Po šio arbitro sprendimo savo aikštėje žaidę Sero Alexo Fergusono auklėtiniai kapituliavo rezultatu 2-1 ir atsisveikino su stipriausiu Europos turnyru.

„Jaučiuosi gerai ir neabejoju savo sprendimais. Nesuklydau parodęs Nani raudoną kortelę. Anksčiau ar vėliau žmonės tai supras“, - teisėjo žodžius cituoja AS.

C.Cakiras pagarsėjo ne vienu griežtu sprendimu anglų ekipoms. Praėjusį sezoną Čempionų lygos mače tarp Londono „Chelsea“ ir „Barcelona“ ekipų turkas iš aikštės pašalino Johną Terry, o 2011 m. raudoną kortelę parodė Mario Balotelli „Manchester City“ rungtynėse prieš Kijevo „Dynamo“.

„Tuose mačuose su anglų komandos mano sprendimai buvo teisingi. Kur suklydau? Parodydamas raudoną kortelę Terry? O gal Balotelli? Manau, kad pasielgiau teisingai išvydamas juos iš aikštės“, - tikino C.Cakiras.

Raudona kortele įvertinta Nani pražanga prieš „Real“ gynėją Alvaro Arbeloa:

Raudona kortele įvertinta John Terry pražanga:

Raudona kortele įvertinta Mario Balotelli pražanga:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
idiotas turku kebabas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių