Š.Jasikevičius: „Žaisti anksti ryte nebuvo lengva“

„Nelengva žaisti 9 val. ryte", - po pergalės prieš Irano rinktinę prisipažino Lietuvos rinktinės įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius. - „Mums pasisekė, kad žaidėme prieš tokį varžovą".

Jasikevičius per 20 minučių pelnė 20 taškų ir pabudino lietuvius antrajame kėlinyje, kai jo 8 taškai prisidėjo prie spurto 18:0. Po šios atkarpos mūsiškiai persvėrė rezultatą savo naudai (33:20) ir daugiau nebesižvalgė atgal.

„Mūsų tikslas olimpiadoje yra įgyti patirties ir tai darome žaisdami su tokiais varžovais", - po dvikovos sakė Irano rinktinės treneris Rajko Toromonas. - „Pirmoje rungtynių dalyje žaidėme gerai, bet paskui mus kaip visada nužudė klaidos".

Irano krepšininkai per rungtynes iš viso suklydo 23 kartus.

Antrąkart laimėję lietuviai kartu su Kroatijos krepšininkais yra A grupės lyderiai. Trečiajame grupės mače ketvirtadienį mūsiškiai kausis su Europos čempionais rusais, kurie antradienį netikėtai nusileido Kroatijai.

 „Kitos dvejos mūsų rungtynės bus lemtingos ir parodys, kaip gerai esame pasiruošę", - artėjančias dvikovas su Rusijos ir Kroatijos nacionalinėmis komandomis įvertino Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių