Š.Jasikevičiui „Barca“ siūlo 200 tūkst. eurų

Lietuvos rinktinės įžaidėjui Šarūnui Jasikevičiui netrūksta dėmesio. Susidomėjimą lietuviu taip pat išreiškė ir Barselonos „Regal Barcelona“ klubas.

Katalonų komanda, kurioje Šaras jau yra žaidęs praeityje, siūlo vienerių metų maždaug 200 tūkst. eurų vertės kontraktą. „Regal Barcelona“ ekipoje atakų organizatorius ne tik puikiai pavaduotų starto penketo gynėjus, bet ir jaunesnius įžaidėjus išmokytų krepšinio paslapčių.

Primename, kad Š.Jasikevičiumi domisi dar ir Kauno „Žalgiris“ bei Atėnų „Panathinaikos“. Anot graikų žiniasklaidos, Lietuvos čempionų ir Š.Jasikevičiaus derybos pasistūmėjusios į priekį, o „Panathinaikos“ 36-erių veteranui siūlo vyriausiojo trenerio postą.

Pats Š.Jasikevičius interviu portalui Krepsinis.net yra sakęs, kad nėra apsisprendęs net dėl savo profesionalaus krepšininko ateities - lietuvis galutinai neatmetė „Panathinaikos“ pasiūlymo.

Tiek su pačiu Barselonos miestu, tiek su klubu krepšininką sieja glaudūs ryšiai. „Granatinių“ aprangą Šaras vilkėjo 2000-2003 metais ir padėjo iškovoti Eurolygos čempionų titulą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirsas

Pirsas portretas
Susidomėjimas nemažas, bet pinigėliai pamažėle siūlomi mažesni... Įdomu, kiek siūlo "Panatinaikosas" už treneriavimą ? Panašu, kad gundo didesniais pinigėliais, todėl Šaras ir abejoja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių