Šiandien „Žalgiris“ versis be dviejų gynėjų

Prieš pirmąsias Kauno „Žalgirio“ rungtynes naujoje arenoje žalgiriečių stovykloje – ne vien džiugios naujienos. Nors jau sportuoja Milovanas Rakovičius, penktadienio rytinėje treniruotėje nedalyvavo Mantas Kalnietis ir Marko Popovičius. Gynėjus pakirto roto virusas.

M.Kalnietis prastai pasijuto dar vakar, tuo tarpu M.Popovičius sunegalavo anksti ryte. „Žalgirio“ gydytojai deda visas pastangas, kad žaidėjai atsigautų iki pirmadienio Eurolygos sezono atidarymo rungtynių su Maskvos CSKA. Krepšininkams yra lašinamos lašelinės.

Penktadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame VTB Vieningosios lygos mače su Samaros „Krasnye Krilia“ komanda žaisti galės tik 10 žalgiriečių.

„Dviejų pagrindinių žaidėjų liga pakeitė komandos strateginį planą artimiausioms rungtynėms. Tačiau virusas nepalauš „Žalgirio“ – treneriai pasiruošę išsiversti su likusiais sveikais žaidėjais. Tikimės, kad į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai palaikys mūsų komandą ir padės kompensuoti susirgusių žaidėjų netektį”, - portalui 1diena.lt sakė „Žalgirio“ klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Kauno „Žalgirio“ krikštą moderniausiojoje arenoje Baltijos šalyse ketinantiems stebėti sirgaliams, norint išvengti eilių prie kasų, rekomenduojama bilietus įsigyti iš anksto. Žiūrovai į „Žalgirio“ areną bus įleidžiami nuo 17.30 val. Rungtynes, kurių pradžia – 19.15 val., tiesiogiai transliuos ir SPORT1 televizija.


Šiame straipsnyje: Žalgiriskalnietispopovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

baba jega

baba jega portretas
zalgiris lievas yra mes prapisim

Bėda

Bėda portretas
šie žaidėjai yra komandos variklis, o be variklio...

to 1

to 1 portretas
Jei kas ir prapis tai tu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių