Šeštadienį „Akropolyje“ bus pristatytas „Žalgiris“

Šeštadienį, spalio 1 dieną, 14 valandą prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis“ vyks Kauno „Žalgirio“ 2011-2012 metų sezono komandos pristatymas. Tai – unikali proga ne tik pamatyti visą Kauno „Žalgirio“ ekipą gyvai, bet ir išbandyti savo jėgas prieš krepšininkus įvairiose netikėtose rungtyse.

Šį pavasarį „Kauno Akropolis“ dar trejiems metams pratęsė bendradarbiavimo su žalgiriečiais sutartį ir yra oficialus „Žalgirio“ rėmėjas.

Spalio 1 d. komandos pristatymo metu „Akropolyje“ lankysis ir ant scenos pasirodys visi 2011-2012 metų sezone Kauno klubui atstovaujantys krepšininkai: Ty Lawsonas, Marko Popovičius, Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis, Milovanas Rakovičius, Tadas Klimavičius, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas, Mindaugas Kuzminskas, Artūras Milaknis, Sonny Weemsas, DeJuanas Collinsas.

„Kauno Akropolio“ Karmelitų aikštėje susirinkę gerbėjai su Lietuvos čempionais galės pasivaržyti krepšinio rungtyse ir kituose originaliuose konkursuose.

Jau trečius metus iš eilės vyksiančiame pristatyme žalgiriečiai atsakys į aistruolių užduotus klausimus, o visi norintys turės galimybę surinkti visos komandos autografus specialiose skrajutėse bei laimėti šaunius „Žalgirio“ prizus.

Nuotaikingoje šventėje taip pat gyvai išvysite „Žalgirio“ komandos šokėjas bei Žalgirinį. Komandą pristatys „Žalgirio“ renginių vedėjas Andrius Žiurauskas, daugelį metų kurstydavęs aistras Kauno sporto halėje, o nuo šio sezono užvedinėsiantis žiūrovus naujoje „Žalgirio“ arenoje.

Laukiame Jūsų šį šeštadienį, spalio 1 dieną, 14 valandą prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis“!


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimuks

klausimuks portretas
o kada bus pienineje pristatymas?

gal vertetu

gal vertetu  portretas
pradzioje po kaimus pavezioti ?

juodasis zalgiris

juodasis zalgiris portretas
negrai zaidzia, tegu negrai ir balejina. man jau zalgiris seniai mires. vien tik zalius marskinelius uzsidejes negras, automatiskai nusipelno mirties bausmes. cia mano asmenine nuomone, as nieko neagituoju, tik pasakau savo asmenine nuomone.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių