Šešiametė lietuvė į čempionato finalą išvedė D.Kuytą

Vienintelė pasaulio čempionato finalo dalyvė iš Lietuvos Julija Daugėlaitė prieš lemiamas rungtynes į stadioną lydėjo Olandijos ekipos žvaigždę Dirką Kuytą.

Tiesa, šešiametės iš Šilutės rajono ranka sėkmės neatnešė: olandai pralaimėjo finalą ispanams 0:1, o "Liverpool" klubo puolėjas buvo pakeistas antrajame kėlinyje.

J.Daugėlaitė į planetos pirmenybių finalą Johanesburge išvyko laimėjusi "McDonald's" organizuotą žaidimą "Į stadioną su žvaigžde". Julija su tėčiu Pietų Afrikos Respublikoje praleido tris dienas.

„Labiausiai patiko išeiti į didelį stadioną. Iš pradžių jaudinausi, bet vėliau buvau labai laiminga. Taip pat patiko įvairūs atrakcionai, žaidimai su vaikais iš viso pasaulio“, - įspūdžiais dalijosi šešiametė Julija.  

Žaidimo organizatoriai J.Daugėlaitei ir jos tėčiui apmokėjo visas su kelione susijusias išlaidas bei bilietus į finalines rungtynes. Bendra prizo vertė siekia 25 tūkst. litų. 

2008 m. kelionę į Europos pirmenybes laimėjo septynmetis Rytis Bugajecas iš Vilniaus. Jis čempionato pusfinalyje lydėjo Rusijos rinktinės gynėją Vasilijų Berezuckį.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių