Serbai su nekantrumu laukia pirmosios dvikovos su italais

Šiauliuose prasideda ilgai laukta krepšinio fiesta. Šiandien Saulės mieste bus žaidžiamos trejos B grupės varžybose.

Turnyras prasidės intriguojančia dvikova tarp Serbijos ir Italijos rinktinių.

Abiejų ekipų stovyklose – pakilios nuotaikos. Tiek Balkanų šalies atstovai, tiek jų oponentai iš Apeninų neslepia, kad pergalė pirmenybių starte labai palengvintų tolimesnę kovą dėl pirmųjų trijų vietų.

Serbijos „ereliams“ vadovaujantis Dušanas Ivanovičius garsėja reiklumu tiek sau, tiek savo auklėtiniams. Serbų rinktinės vairininkas šiandien ryte surengė rytinę treniruotę, nors jo vadovaujama komanda čempionatą pradės vidurdienį.

„Nusprendžiau taip dėl labai paprastos priežasties. Praktika niekada nemaišo. Treniruotė nebuvo labai sudėtinga. Tiesiog visi susirinkome, aptarėme būsimas rungtynes. Kol kas visi treniravomės dar tik kelis kartus, tad bendri užsiėmimai yra labai naudingi komandai. Matau krepšininkų troškimą ir degančias akis. Neabejoju, kad viskas bus gerai. Pirmenybių starto laukėme labai ilgai“, - tikino strategas.

Strategas keliais žodžiais įvertino ir būsimus savo varžovus. „Italai į šį čempionatą pateko tik gavę papildomą kvietimą, tačiau tai nei kiek nemenkina šios ekipos pajėgumo. Joje rungtyniauja trys NBA žaidėjai, o Europos čempionate jie žais po nemažos pertraukos, tad tikrai motyvacijos ir nori jiems netruks“, - kalbėjo specialistas.


Šiame straipsnyje: Eurobasketeurobasket2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių