S.Babrauskas: turėsime galimybę reabilituotis

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas Steponas Babrauskas su komandos draugais ruošiasi trečiadienio VTB lygos dvikovai prieš Maskvos CSKA. Sostinės ekipos kapitono teigimu, Rusijos komanda šiuo metu neturi silpnų vietų.

„Ko gero, jie šiuo metu neturi silpnų vietų, nes Eurolygoje jų dar niekas nenugalėjo. Šiuo metu jie yra po atostogų, tačiau tikrai neatsipalaiduos, nes jie ruošiasi antram Eurolygos etapui. Vis dėlto, gerai, kad žaidžiame dabar, po pralaimėjimo šeštadienį, nes turėsime šansą reabilituotis“, - kalbėjo „Lietuvos ryto“ puolėjas.

Komandos kapitonas pasakojo, kad šiuo metu jo bendraklubiai yra šiek tiek nusivylę. „Suprantame, kad žaidėme gerai, bet pralaimėjome dėl savo klaidų. Paskubėjome, kažką padarėme blogai. Šiek tiek analizavome savo klaidas, judame į priekį“, - sakė S.Babrauskas.

„Lietuvos rytas“ šeštadienį pralaimėjo LKL dvikovą Kauno „Žalgiriui“ rezultatu 72:82, o pirmosios rungtynės prieš CSKA Rusijoje baigėsi maskviečių pergale rezultatu 89:74.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kur stepas

kur stepas portretas
"gerai, kad žaidžiame dabar, po pralaimėjimo šeštadienį, nes turėsime šansą reabilituotis“, - kalbėjo „Lietuvos ryto“ puolėjas" - a tai kur tas stepas yr, kad taip nusikalba, a?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių