S.Babrauskas čempionų komandą palieka apgailestaudamas

Klubo vadovų ateities planuose nebefigūruojantis Vilniaus „Lietuvos ryto“ kapitonas Steponas Babrauskas dar nežino, kokia bus kita jo karjeros stotelė.

25 metų gynėjas atsidūrė žaidėjų, kuriems kitą sezoną greičiausiai neliks vietos Lietuvos čempionų titulą apgynusioje „Lietuvos ryto“ komandoje, sąraše.

„Oficialiai vis dar esu „Lietuvos ryto“ žaidėjas. Nieko pasakyti negaliu, bet greičiausiai klube neliksiu“, - kalbėjo S.Babrauskas, prisipažinęs, kad norėjo ir toliau rungtyniauti Vilniuje.

- Ar pats norėtumėte likti dabartiniame klube?

- Neplanavau išvažiuoti, bet tokios dabar yra aplinkybės. Manau, tai abiems pusės išeis į naudą, ir tikrai išsiskirsime be pykčių. „Lietuvos ryte“ praleidau du puikius sezonus, laimėjau titulų. Esu patenkintas, manau, klubo vadovybė taip pat nėra nusivylusi.

- Kur norėtumėte žaisti kitą sezoną?

- Tai dar neaišku - į šitą klausimą galėsiu atsakyti vėliau. Manau, artimiausiu metu tai turėtų paaiškėti.

- Kiek laiko prireiks atsigauti po tokio įtempto sezono?

- Sezonas buvo tikrai sunkus, be to, komandą palieka treneris, palieka dalis žaidėjų. Kai paskutinį kartą susirinkome, nuotaikos buvo tokios, lyg būtume viską pralaimėję. Bet turėsiu porą laisvų mėnesių, ir turėčiau atsigauti.

- Kas labiausiai įsiminė per karjeros etapą „Lietuvos ryto“ komandoje?

- Buvo labai smagu grįžti. Komandos draugai buvo geri, buvo ir mano kartos žaidėjų. Be to, beveik viską laimėjome. Kai laimi, bet kur smagu žaisti. Prieš tai žaidžiau dviejose komandose, kurios iškrito į antrąją lygą, ir nuotaikos tikrai buvo nekokios.


Šiame straipsnyje: BabrauskasLietuvos rytas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių