Savaitės citatos: D. Motiejūno, T. Dardeno ir G. Gusto atvirumas

Portalas Krepsinis.net tęsia rubriką – „Savaitės citatų dešimtukas“. Pateikiame jums įdomiausius, linksmiausius, reikšmingiausius ir skambiausius šios savaitės pasisakymus.

Citatų neketiname numeruoti ir skirstyti į konkrečias vietas. Geriausias savaitės citatas galite išsirinkti patys.

D.Maskoliūnas: šiandien jie buvo visa galva geresni už mus

Po Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo pralaimėjimo prieš Donecko komandą vyriausiasis treneris konstatavo, jog jo auklėtiniai nieko negalėjo priešpastatyti ukrainiečiams.

A.Pečiukevičius: žaidėjais rūpinamasi puikiai ‒ užtenka tik paprašyti ir komandoje esantys žmonės pasistengs tau padėti

Parnų „Parnu“ gretose žaidžiantis lietuvis liaupsina Estijos klubo personalą, nes šis – puikiai rūpinasi legionieriais iš Lietuvos.

D.Motiejūnas: nesitikėjau daug žaisti. Maniau, kad šie metai jau „nuplaukė“ ir turiu dirbti toliau bei ruoštis kitiems

Hjustono „Rockets“ komandos startiniame penktuke po truputį įsitvirtinantis lietuvis jau buvo praradęs viltį šį sezoną kažką nuveikti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

T.Dardenas: jokia kita šalis negali pasigirti tokia aistra ir meile krepšiniui kaip Lietuva. Dėkoju už suteiktą šansą ir patirtį, įgytą atstovaujant Kauno „Žalgiriui“

Į „Real“ išvykęs amerikietis atsisakė visų Kaune uždirbtų pinigų, taip pasekęs Ibrahimo Jaabero pavyzdžiu. Kilnus ir pagarbos vertas poelgis.

G.Gustas: kažkas gal ir neturi ko valgyti, kažką tėvai maitina. Sunku pasakyti. Dalis gyvena iš santaupų

Klaipėdos „Neptūno“ klube taip pat vėluoja atlyginimai. Ekipos įžaidėjas skambiai papasakojo, kaip krepšininkai gyvena negaudami pajamų.

E.Messina: rūbinėje žaidėjams sakiau, kad pažiūrėjus į statistiką mes esame bene geriausia komanda Eurolygoje

Nors Maskvos CSKA ekipa Eurolygos „Top 16“ etape ir nedemonstruoja geriausio krepšinio, tačiau komandos vyriausiasis treneris būtent Rusijos čempionus vadina geriausia lygos komanda. Jo argumentas – statistikos lentelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių