Šaras „Žalgiryje“ – tikrovė ar miražas?

Ar įmanoma, kad Šarūnas Jasikevičius kitą sezoną žaistų savo vaikystės svajonių komandoje – Kauno "Žalgiryje"? Kad ir kaip ši žinia skamba neįtikimai, tokia galimybė egzistuoja.

Apie tai, kad Š.Jasikevičius svarsto galimybę žaisti tituluočiausiame Lietuvos krepšinio klube, pirmoji pranešė Graikijos žiniasklaida.

Auksiniu berniuku vadinamas 34 metų krepšininkas Š.Jasikevičius šiuo metu Atėnuose sportuoja, rengiasi naujam sezonui, tuo pačiu – ir didžiuliams gyvenimo pokyčiams. Rugsėjo pabaigoje jis turi susilaukti pirmagimės su savo gyvenimo drauge graike Anna.

Tris sezonus Atėnų "Panathinaikos" žaidęs Š.Jasikevičius, regis, nebesulauks graikų klubo kvietimo pratęsti sutartį, nors gandų sklando visokių. Kalbama, kad lietuvį nori išsaugoti ir visas "Panathinaikos" trenerių štabas su Želko Obradovičiumi priešakyje, bet tam priešinasi sporto direktorius. Nors graikų žiniasklaida tikina, kad lietuvio karjera "Panathinaikos" klube baigta, gali būti, kad visi taškai dėl Š.Jasikevičiaus ir "Panathinaikos" santykių bus sudėlioti tuomet, kai į Atėnus sugrįš Ž.Obradovičius.

Tačiau "Žalgirio" generalinis direktorius Paulius Motiejūnas nepaneigė, kad su geriausiu Lietuvos įžaidėju pokalbiai dėl persikėlimo į "Žalgirį" vyksta.

"Tokio pajėgumo įžaidėjas mums tikrai praverstų. Su Šarūnu kalbėjome apie galimybę žaisti "Žalgiryje", tačiau derantis su tokio lygio žvaigžde yra daugybė detalių ir ne viskas priklauso nuo gerų norų", – aptakiai kalbėjo P.Motiejūnas.

Š.Jasikevičiaus tėvai taip pat nieko konkretaus negalėjo pasakyti, išskyrus tai, kad kažkokios kalbos vyksta.

Buvo kalbama, jog keturiskart Eurolygos čempioną iš Lietuvos savo gretose norėtų matyti Tel Avivo "Maccabi", tačiau oficialių naujienų apie tai kol kas nėra, o Izraelio vicečempionai, portalo krepsinis.net ziniomis, greičiausiai pasirinks ne lietuvį, bet šiek tiek pigesnį amerikietį Jeremy Pargo.


Šiame straipsnyje: Šarūnas Jasikevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių