„Santos“ vadovas nusivylė arogantiškais „Real“ atstovais

Santoso "Santos" klubo prezidentas Luisas Alvaro Ribeiro tvirtina, kad Madrido "Real" klubo atstovai elgėsi arogantiškai, siūlydami sutartį Brazilijos talentui Neymarui.

Devyniolikmetis saugas pasirašė naują sutartį su „Santos“, pagal kurią klube jis liks iki 2014 metų rudens. Tačiau, jaunasis žaidėjas traukia stipriausių Europos klubų dėmesį.

Manyta, kad „Real“ buvo vienas realiausių pretendentų pasiekti susitarimą su Neymaru, tačiau, atrodo, kad žaidėjas liks Brazilijoje. L.A.Ribeiro nepatenkintas tuo, kaip Madrido klubas rodė susidomėjimą jo klubo žaidėju. „Real“ vadovų elgesys buvo liūdinantis ir arogantiškas. Jų požiūris priminė kolonijistinį mentalitetą", - sakė Brazilijos klubo prezidentas.

Kalbėdamas apie sutarties su talentu pratęsimą, klubo vadovas paminėjo ne tik su žaidimu susijusias aplinkybes. „Įtikinau Neymarą likti, pasakydamas jam, kad Jose Mourinho privers jį nusikirpti plaukus. Mūsų klube su savo šukuosena jis gali daryti ką tik nori“, - pasakojo brazilas.

L.A.Ribeiro San Paulo laikraščiui taip pat paminėjo, kad jis tikisi į klubą prisivilioti buvusią „Santos“ žvaigždę Robinho, kuris dabar žaidžia AC „Milan“ klube. „Susigrąžinti Robinho būtų svajonės išsipildymas. Kitais metais klubas švęs šimto metų jubiliejų, todėl dirbame tam, kad geriausios sudėties surinkimas taptų realybe“, - pasakojo klubo vadovas. „Neymaro dėka, klubas dabar minimas viso pasaulio žiniasklaidoje“, - pridūrė jis.


Šiame straipsnyje: NeymarasSantosReal

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nero

Nero portretas
Keistokas tas Santos prezidentas, savo Brazilijoj toli grazu nepirmauja, o is kalbu tai laiko save lygiu Realu'i. O Neymaras irgi dar nesubrendes paauglys jei jo apsisprendima kur zaisti lemia sukuosena
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių