S. Babrauskas: LKL finalo serija bus ilga, ją laimėsime mes

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos batalijos prasideda. “Lietuvos ryto” ir Kauno “Žalgirio” akistatoje iki 4 pergalių vilniečių kapitonas Steponas Babrauskas prognozuoja savo komandos triumfą.

- Ko galime tikėtis šioje finalo serijoje?, - paklausėme S. Babrausko.

- Per mano karjerą sostinės klube teko matyti įvairių scenarijų. Buvo „sausų“ ir ilgų serijų. Esame laimėję seriją rezultatu 4:1. Sunku prognozuoti. Sezono eigoje žaidėme prastai, o „Žalgiris“ įspūdingai. Šiuo metu esame atsigavę, o kauniečiai atrodo blankokai. Kaip bebūtų, finale viską lems smulkmenos.

- Ar galima teigti, kad išvykus Ibrahimui Jaaberui ir Tremmellui Dardenui, traumą gavus Paulius Jankūnui jėgų santykis išsilygino?

- „Žalgiris“ prarado svarbų žaidėją - P. Jankūną. Jis visuomet būdavo tokių finalų X faktorius. Praėjusiame sezone jis negavo naudingiausio finalo serijos žaidėjo prizo, tačiau buvo arti jo. Jis padarydavo tikrai daug darbo. Ibrahimas Jaaberas žalgiriečiams taip pat nemaišydavo – cementuodavo gynybą. „Žalgiris“ – gerai sukomplektuota komanda ir mūsų laukia įdomus finalas.

- Kauniečiai turi namų aikštelės pranašumą. Ar tai svarbus veiksnys?

- Kiek pamenu, išvykose esame laimėję tiek jie, tiek mes. Pačios pirmos serijos rungtynės visada būna nervingiausios, ir namų aikštė padeda ne visada.

- Kiek užtruks ši finalo serija?

- 4:3 laimėsime mes (šypsosi, red. pastaba).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazys

Kazys portretas
Jeigu Babrauskas nežais ir nemaišys komandai viena pergalę "Rytas" gali laimėti...

z

z portretas
prikolistas

boring

boring portretas
Koks skirtumas kas laimes? Kaip sutarsit taip ir bus. Net juokas ima kai kuria ta dirbtine priespriesa, kuomet abu klubai veikia is vien.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių