R.Soldado: laukia labai sunkios rungtynės su „Chelsea“

„Valencia” klubo atakų lyderis Roberto Soldado teigė, kad UEFA Čempionų lygos rungtynėse prieš Londono „Chelsea” teks žaisti su dideliu tikėjimu, jeigu norima švęsti pergalę prieš vieną iš geriausių klubų pasaulyje.

„Mūsų pergalę savaitgalį leidžia mums toliau didinti pasitikėjimą savo jėgomis bei pratęsti geros formos laiką. Kuo daugiau rungtynių laimime, tuo mes vis stipresni”, - sakė puolėjas.

„Su dideliu tikėjimu mes galime žaisti prieš geriausias pasaulio komandas kaip lygus su lygiais, ko mums reiks rungtynėse prieš „Chelsea”. Šis klubas šeštadienį laimėjo 3-0, tad mūsų laukia be galo sunkios rungtynės”, - pridūrė Soldado.

Priminsime, kad šiose rungtynėse spręsis kas iš Čempionų lygos E grupės pateks į kitą etapą, mat Lėverkuzeno „Bayer” vietą aštuntfinalyje jau užsitikrino, o „Los Che” ir „mėlynieji” dėl jos kovos tiesioginėje dvikovoje.

Verta paminėti, kad „Valencia” klubui norint patekti į kitą etapą užtenka ir lygiųjų. Tiesa, ekipai iš Ispanijos rezultatas 0-0 kelialapio į kitą etapą neatvertų, nes pirmas tarpusavio mačas tarp šių klubų Ispanijoje baigėsi 1-1.


Šiame straipsnyje: Roberto SoldadoChelseaValencia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių