R.Šiškauskas: pralaimėjimas nebūtų kažkokia tragedija

Prieš Eurolygos finalo ketverto startą Maskvos CSKA legionierius iš Lietuvos Ramūnas Šiškauskas laukia sunkaus išbandymo.

Pusfinalyje CSKA susitiks su įspūdingą sportinę formą šį sezoną pasiekusia "Barcelona" komanda.

"Manau, kad mūsų komanda pasiruošusi. Daugiau laiko nebėra, todėl tai, kaip pasiruošėme, pamatysime per rungtynes", - po treniruotės Paryžiaus "Palais Omnisports" arenoje žurnalistams teigė R.Šiškauskas, rašo krepsinis.net.

- Neatsilieps tai, kad ilgai neturėjote oficialių rungtynių?

- Rusijos čempionatą baigėme anksčiau, sužaidėme kelias draugiškas rungtynes. Toks tvarkaraštis, nieko čia nepadarysi. Rungtynių metu pamatysime, ar tai mums išėjo į naudą, ar ne.

- Kokia paties sveikata, forma?

- Sezonas eina į pabaigą, todėl sunku, jaučiasi nuovargis. Bet laukia svarbiausios rungtynės, todėl reikia sukaupti jėgas ir kautis.

- Šis sezonas CSKA komandai buvo įdomus. Pradžioje komanda žaidė banguotai, po to prasidėjo kilimas, ir pasiekėte finalo ketvertą. Kas pasikeitė?

- Pasikeitė treneris, nemažai žaidėjų, todėl prireikė laiko, kad įsivažiuotume. Žaidimas po truputį gerėjo ir dabar esame ten, kur esame.

- Iškeltas uždavinys užimti pirmąją vietą?

- Visi norime laimėti, bet kaip bus - pamatysime. Jei laimėsime, bus labai gerai, jei pralaimėsime - nemanau, kad bus kažkokia tragedija.

- Praėjusias metais pusfinalyje favoritė buvo CSKA, o dabar tikriausiai - "Barcelona"?

- Tikriausiai, aš nežinau. Ne mes favoritus vardijame, aplinkiniai nustato favoritus. Jei jie taip sako, vadinasi, taip ir yra.

- Paprasčiau žaisti, kai aplinkiniai nelabai ko ir tikisi iš komandos?

- Aišku, yra paprasčiau, bet mes irgi neiname pasivaikščioti, todėl paprasta nebus.


Šiame straipsnyje: ŠiškauskasEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių