R.Šiškauskas: Nesirengiame keršyti Rusijai

Ketvirtadienį nacionalinė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė susitiks su Rusijos krepšininkais.Lietuvos rinktinės kapitonas Ramūnas Šiškauskas bene geriausiai susipažinęs su Rusijos krepšiniu. Rusijos ir Eurolygos čempionu su Maskvos CSKA ekipa tapęs krepšininkas pripažino, kad nesirengia keršyti rusams už nesėkmę praėjusio Europos čempionato pusfinalyje. 

"Niekada nelengva žaisti prieš Rusijos rinktinę. Rusija - Europos čempionė - ir tuo viskas pasakyta. Pagrindinė šios komandos teigiama savybė yra ta, jog niekada negali žinoti, kuris žaidėjas taps ekipos lyderiu vienoje ar kitoje dvikovoje. Stabiliai gerai rungtyniauja tik du žaidėjai - Johnas Robertas Holdenas ir Andrejus Kirilenko", - rusų spaudai teigė R.Šiškauskas. 

"Tai, kad daug mūsų žaidėjų yra rungtyniavę arba dabar rungtyniauja Rusijoje, gali būtų ir neigiamas dalykas. Regis, tu žinai krepšininką, žinai stipriąsias jo puses, tačiau jis išeina ir sužaidžia visiškai kitaip, nei tu tikėjaisi", - dėstė gynėjas. 

Paklaustas, ar šiame mače lietuviai stengsis atkeršyti rusams už nesėkmę Europos čempionato pusfinalyje, R.Šiškauskas tvirtino, jog keršto nejaučia: "Tai nebus kerštas. Mes tiesiog norime išeiti ant parketo ir parodyti, kas šiandien yra geresnė komanda. Mes pamiršome rungtynes Ispanijoje ir dabar spręsime visiškai kitokius užduotis, nei toje dvikovoje".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių