R.Šiškauskas antrajame pusfinalyje sirgs už „Žalgirį“

Vieningosios krepšinio lygos (VKL) finalo ketverto pirmajame pusfinalyje Ramūno Šiškausko Maskvos CSKA palaužė Robertą Javtoką ir Paulių Jankūną savo gretose turinčią Maskvos srities „Chimki“ komandą.

Po mačo į spaudos konferenciją atėjęs R.Šiškauskas leido sau papokštauti, prisistatęs kaip CSKA vyriausiasis treneris.

„Rungtynės buvo sunkios, kaip ir tikėjomės. Džiaugiuosi, kad nepalūžome, kai jau atsilikinėjome ir sugebėjome išplėšti pergalę“, - surimtėjęs kalbėjo vienas geriausių Lietuvos krepšininkų.

Nors dar nėra visai sugijusi jo ranka, komandos treneriai nebandė Ramūno taupyti.

„Žinot, su tais taupymais... Kovojame dėl pirmojo sezono trofėjaus, aš ir pats noriu žaisti ir laimėti, ir komanda. Kiek galėjau, stengiausi padėti savo ekipai iškovoti pergalę. Aišku, ne viskas pavyko taip, kaip norėjosi, bet tai neišvengiama“, - kalbėjo R.Šiškauskas.

Tačiau jis pripažino, kad traumuota ranka dar nėra visai sveika: „Ranką dar skauda, ji subintuota, dėl to nepatogu žaisti. Galbūt dėl to neviską, ką galėčiau, padariau puolime.“

Pasiteiravus, su kuo norėtų žaisti VKL finale, vienas CSKA lyderių atsakė: „Pirmiausia norėtųsi nugalėti. O su kuo norėtųsi žaisti? Aš antrajame pusfinalyje sirgsiu už „Žalgirį“, už Lietuvos komandą - juk lietuvis esu. O su „Uniks“ ir taip daug prisižaidžiame Rusijoje. Tad tikiuosi, kad „Žalgiris“ laimės.“

Ramūnas Šiškauskas:

 


Šiame straipsnyje: VKLVTBCSKAChimkiŠiškauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių