R.Paškauskienė sieks Lietuvos čempionės titulo

Kaune, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) sporto centre, kovo 5-7 dienomis vyks 80-asis Lietuvos stalo teniso čempionatas.

Lietuvos stalo teniso asociacija (LSTA) pranešė, kad varžybose dalyvaus pajėgiausieji mūsų sportininkai. Po trejų metų pertraukos dėl šalies čempionės titulo kovos ir Europos čempionė kaunietė Rūta Paškauskienė, taip pat užsienio klubams atstovaujančios širvintiškė Lina Misikonytė ir vilnietė Eglė Adomelytė.

Pernai iškovotą titulą vyrų turnyre gins Valdas Martinkus (Mažeikiai), o moterų turnyre dėl kojos traumos nedalyvaus 2009-ųjų čempionė Ieva Venslavičiūtė (Panevėžys).

Lietuvos moterų rinktinės vyriausioji trenerė Roma Garkauskienė neabejoja savo dukros ir auklėtinės R.Paškauskienės pergale, tačiau prognozuoja, kad kova dėl kitų prizinių vietų bus labai atkakli.

Vyrų rinktinės trenerio Raimondo Jackevičiaus teigimu, kiekviename čempionate būna staigmenų, kai stipresnis žaidėjas pralaimi silpnesniam. Be to, jau pirmajame šešioliktuko rate gali susitikti du labai pajėgūs žaidėjai ir vienas iš jų būtų priverstas pasitraukti iš kovos dėl medalių. 


Šiame straipsnyje: paškauskienėStalotenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių