R.Kurtinaičio auklėtiniai - Rusijos krepšinio lygos lyderiai

Ketvirtą pergalę iš eilės 2011-2012 metų sezono Rusijos profesionalios vyrų krepšinio lygos reguliariajame sezone iškovojo vienvaldis dešimties komandų turnyro lyderis - Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ klubas.

Šalies vicečempionai „Chimki“ krepšininkai šeštadienį svečiuose 93:72 (25:18, 25:13, 21:31, 22:10) sutriuškino antrą nesėkmę iš eilės patyrusią bei devintojoje pozicijoje esančią Valdemaro Chomičiaus vadovaujamą Liubercų „Triumf“ komandą.

Antrąją vietą pirmenybėse su dvejomis pergalėmis iš eilės užima Jono Kazlausko treniruojamas Rusijos čempionas Maskvos CSKA klubas su Ramūnu Šiškausku ir Darjušu Lavrinovičiumi.


Šiame straipsnyje: Rimas KurtinaitisChimki

NAUJAUSI KOMENTARAI

dihanxmg

dihanxmg portretas
dSG6gh mqehmqgmgdpa, [url=http://smoilgyhfjgl.com/]smoilgyhfjgl[/url], [link=http://scrchjwgqmcv.com/]scrchjwgqmcv[/link], http://gialxbrqubeg.com/

OM

OM portretas
Tokius savus talentus švaistome, o iš užsienio parsitempiame ten nereikalingą šlamstą. Vis dar išlikęs mumyse importo ,- o gal pavydo- sidromas.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Taip pat ir as pagalvojau:) tokie strategai kelia uzsienio komandas, neveltui tampa stiprios...nes igauna daug patirties. O musu lygis krenta...klausymas kodel?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių