R.Javtokui Kalėdų Senelis dovanodavo pačiūžas

Robertui Javtokui vaikystėje Kalėdų Senelis dažniausiai padovanodavo pačiūžas ir ledo ritulio lazdas. Tai Lietuvos krepšininkas pripažino interviu Rusijos dienraščiui „Sovetskij sport“.

„Neįsivaizduoju savo gyvenimo be Kalėdų. Prisimenu mūsų didelį senelės butą, į kurį per šventes suvažiuodavo daugybė giminaičių. Aš su broliu Artūru labiausiai laukdavome Kalėdų Senelio. Mėgome žaisti ledo ritulį. Prie namų išliedavo aikštelę, kur kiauras dienas rengdavome varžybas. Aš augau greitai, todėl man kasmet reikėjo naujų pačiūžų ir ledo ritulio lazdos. Todėl Kalėdų Senelis žinojo, ką man atvežti iš Laplandijos.

Šį kartą per trumpas atostogas su šeima planuojame keturias dienas praleisti Dubajuje. Naujuosius metus sutiksime Maskvoje. Tikiuosi, kad kompaniją papildys Paulius Jankūnas ir Ramūnas Šiškauskas. Anksčiau, kai žaidžiau „Dinamo“ ekipoje, būdavo, kad sausio 1-ąją jau treniruodavomės. Todėl negalėdavau per šventes grįžti į Lietuvą pabūti su artimaisiais ir naujametę naktį praleisdavau prie kompiuterio bei televizoriaus“, - papasakojo R.Javtokas.


Šiame straipsnyje: JavtokasJankūnasŠiškauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių