R.Javtokas: nemanau, kad M.Gasolis sužaidė „nešvariai“

Lietuvos krepšinio gerbėjai, atrodo, gali šiek tiek lengviau atsipūsti. Mače su Ispanija alkūnes išsinarinęs rinktinės kapitonas Robertas Javtokas kiekvieną dieną jaučiasi vis geriau ir jau dalyvavo šiandien vykusioje komandos treniruotėje.

Vidurio puolėjas vengė kontakto su varžovais, tačiau prisipažino, kad skausmas vis mažesnis ir jis jau gali atlikti vieną kitą metimą į krepšį.

Vis dėlto po treniruotės ant krepšininko alkūnių vėl buvo uždėti specialūs įtvarai.

„Savijauta normali. Gerėja kiekvieną dieną. Daktarai daro viską. Realesnė situacija bus matyti vakare, kai treniruotės metu nevengsime fizinio kontakto. Skausmą vis dar jaučiu, tačiau šiais laikais medicina stipriai pažengusi. Yra vaistai, specialios tabletės. Skausmas numalšinamas ir žaidi“, - prisipažino „centras“.

- Ar tiki, kad galėsi su rinktine dalyvauti Europos čempionate?

- Labai viliuosi, kad galėsiu ir situacija nepablogės, tačiau galutinį sprendimą priims treneris.

- Ar jau teko atakuoti krepšį?

- Viską, ką šiandien treniruotėje darė kiti krepšininkai, tą patį dariau ir aš. Aišku, kaip jau minėjau, rytinėse treniruotėse mes vengiame kontakto, nežaidžiame penki prieš penkis. Šiek tiek privengiu kilnoti svarmenis treniruoklių salėje.

- O mesti į krepšį jau gali?

- Aš kai visuomet labai gerai pataikau (juokiasi). Kiti krepšininkai juokauja, kad man rankos ir nereikalingos. Nuo tritaškio zonos atakuoti dar negaliu, tačiau iš po krepšio pataikau (šypsosi).

- Ar neatrodo, kad tame epizode, kai patyrėte traumą, šiek tiek nesportiškai sužaidė Marcas Gasolis?

- Puikiai žinau jį. Nemanau, kad jis žaidžia „nešvariai“. Tiesiog buvo tokia situacija, taip gavosi. Nemanau, kad jis tai padarė specialiai. Po rungtynių jis priėjo, atsiprašė, mes puikiai su juo sutariame.

- Ar daug atlieka procedūrų?

- Tikrai nemažai (juokiasi).

- Ar vyksi su komanda į Slovėniją?

- Kol kas dar sunku pasakyti. Viskas spręsis šiandien vakare po treniruotės. Matysim, kaip jausiuos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
M.Gazolis sužaidė mažų mažiausiai neišmintingai. Ar tai buvo piktavališkumas, žino tik jis vienas.

Jis

Jis portretas
Aišku kad sužaidė nešvariai, sulėtinime viskas kai ant delno matosi- palindo, pamatė Jaftoko kojas ir spec pečiu staigiai stumtelėjo. Jaftokas ale diplomatas :) įdomu ką jis kalbėtų, jei visam gyvenimui invalidas liktų.

andrius

andrius portretas
Nors rezultatas tikrai negrazus,bet man kazkaip ir neatrode,kad jis ten nesvariai suzaide.dar labiau pasirode,kad jis tik bande trauktis is kelio,bet tik pasirinko pati blogiausia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių