R.Girskis: „Žalgiris“ bus stipriausias

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) naujasis sezonas startuos rytoj rungtynėmis Kėdainiuose, kur susitiks vietos „Nevėžis“ ir Kauno „Žalgiris“ .

„Nevėžio“ strategas Rimas Girskis svetainei lkl.lt sakė, kad „Žalgirio“ komanda šiemet atrodo labai galinga, tačiau rungtyniaudamas namuose „Nevėžis“ bandys pademonstruoti kuo geresnį žaidimą.

„Mes suprantame savo galimybes. Šiemet „Žalgiris“ yra puikiai sukomplektuotas ir, manau, šį sezoną bus stipriausia ekipa. Tačiau mes žaisime savo aikštėje, todėl stengsimės pasirodyti kaip įmanoma geriau ir suteikti visiems savo gerbėjams kuo daugiau gerų emocijų, - prieš mačą su kauniečiais sakė R.Girskis. – Gal Kauno komandos startas nebus idealus, žalgiriečiams reikės įsibėgėti, tačiau jie atrodo išties galingai. Apie kitas LKL ekipas sunku kalbėti, reikia pažiūrėti 3-5 rungtynes ir bus aišku, kokio pajėgumo jos yra. Manau, kad LKL čempionate turėtų būti mažiau komandų, nes Lietuvoje nėra tiek gerų krepšininkų. Jei ekipų būtų mažiau, čempionato lygis išaugtų.“

Šį sezoną „Nevėžis“ tikisi patekti tarp aštuonių stipriausių LKL klubų, o Baltijos krepšinio lygoje užimti 6-8 vietas.  


Šiame straipsnyje: ŽalgirisLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių