Rezultatyviausias A lygos futbolininkas sužavėjo „Hearts“ trenerį

Edinburgo „Hearts“ klubo treneris Johnas McGlynnas teigia esąs sužavėtas su komanda besitreniruojančio Artūro Rimkevičiaus pastangomis treniruotėse.

Priminsime, kad lietuvis į Škotiją persikėlė iš „Šiaulių“ klubo, ir oficialiai taps naujosios komandos nariu, po to, kai sekmadienį pasibaigs draudimas pasirašyti sutartis su žaidėjais pačiam „Hearts“ klubui. Debiutuoti jis ketina miesto derbyje su „Hibbernian“ sausio pradžioje.

A.Rimkevičius treniruotis su „širdimis“ pradėjo antradienį, ir jo darbas treniruotėse paliko įspūdį ekipos treneriui J.McGlynnui.

„Jis buvo labai ryškus. Jis atrodo, kaip tiponis puolėjas, norintis smūgiuoti visą laiką, kas yra puiku. Aiškiai matosi, kad jam trūksta fizinio pasirengimo, nes jis nežaidė visą mėnesį, kol mūsų vyrukai įpusėjo sezoną. Bet tai nėra problema. Rimkevičiaus aštrumas ateis su laiku, kol jis bus čia“, - kalbėjo treneris.

Apie galimybę įsigyti lietuvį, strategas sakė: „Visų pirma turime būti užtikrinti, kad draudimas bus panaikintas, ir tada mes jį galėsime įsigyti. Viskas turėtų susiklostyti teigiama linkme.“

29 metų futbolininkas praeitame sezone, atstovaudamas Šiaulių miesto komandą, įmušė 41 įvartį per 38 rungtynes, ir buvo pripažintas geriausiu sezono žaidėju.


Šiame straipsnyje: HeartsArtūras Rimkevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Raimis

Raimis portretas
Sekmes Arturai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių