R.Domenechas: mūsų likimas priklauso nuo stebuklo

Vos vieną tašką per dvejas rungtynes iškovojusios Prancūzijos rinktinės strategas Raymondas Domenechas pripažįsta savo klaidas.

Ketvirtadienį A grupės rungtynėse 0:2 nusileidę Meksikai, praėjusio pasaulio čempionato finalininkai prancūzai pirmenybes Pietų Afrikos Respublikoje gali užbaigti jau aštuntfinalyje. R.Domenecho auklėtiniams reikia ne tik laimėti paskutines rungtynes prieš turnyro šeimininkus, bet ir laukti palankaus rezultato Meksikos ir Urugvajaus dvikovoje.

"Nežinau, ką pasakyti - esame labai nuliūdę. Parodėme troškimą laimėti, bet kažkas vis tiek buvo blogai. Nežinau, ką turėsiu pasakyti žaidėjams. Mūsų tolesnis likimas dabar priklauso nuo stebuklo. Be abejo, aš kaltinu ir save dėl kai kurių dalykų, bet kol kas nenorėčiau jų minėti. Turime dar vieną mačą, kad bent jau parodytume, jog vis dar turime savigarbos", - kalbėjo R.Domenechas, po pasaulio čempionato paliekantis nacionalinės ekipos vyriausiojo trenerio postą.

"Nėra kaip kitaip apibūdinti šį rezultatą - tai katastrofa. Maniau, kad praėjusio Europos čempionato pamokas jau buvome išmokę, bet, pasirodo, klydau. Šiandien aikštėje nebuvome gera komanda", - pridėjo Prancūzijos rinktinės kapitonas Patrice'as Evra.


Šiame straipsnyje: pasaulio futbolo čempionatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių