Rankininkių pusfinalyje - vilniečių pergalės

Lietuvos moterų rankinio lygos (LMRL) pusfinalį pergalėmis pradėjo abi Vilniaus ekipos - „VPU Šviesa-Eglė“ ir „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“.

Reguliarųjį sezoną laimėjusi ir čempionės titulą ginanti „VPU Šviesa-Eglė“ 32:16 sutriuškino Panevėžio „KKSC-Silmeką“, o „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ 32:20 parklupdė Kauno rajono „Garliavą-STIHL“. Antrosios serijos iki dviejų pergalių rungtynės Panevėžyje ir Mastaičiuose bus žaidžiamos šeštadienį.

Rungtynių statistika

„VPU Šviesa-Eglė“ - „KKSC-Silmeka“ 32:16(18:8). Įvarčiai: Daiva Aleksandravičiūtė 7, Raminta Gaidytė 6, Živilė Jurgutytė ir Laima Pavydytė po 4, Grėtė Markvėnaitė, Sandra Makarevičiūtė, Julija Šalengaitė ir Viktorija Gedroit po 2, Ana Vasiljeva ir Indrė Norvilytė po 1/Simona Kazlauskaitė 4, Gerda Bugailiškytė ir Eglė Koncevičiūtė po 3, Ingrida Kuodytė ir Rita Oksaitė po 2, Vaida Stankevičienė ir Miglė Aleknavičiūtė po 1. 7 m baudiniai: 5/4 ir 7/4.

„Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ - „Garliava-STIHL“ 32:20 (14:7). Įvarčiai: Jūratė Žilinskaitė 9, Auksė Vyšniauskaitė 6, Žydrūnė Skendelytė 5, Erika Verbovik ir Monika Perlibaitė po 4, Gintarė Anužytė 2, Ieva Balčiūtė ir Lina Krisiūnaitė po 1/Indrė Mockevičiūtė 6, Daiva Būtėnaitė 5, Aura Andriušytė 3, Deimantė Bagdonaitė ir Jurgita Daugėlaitė po 2, Gintarė Onusaitytė 1. 7 m baudiniai: 4/3 ir 1/1.


Šiame straipsnyje: Eglė-ŠviesaGarliava-STIHL

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių