Ramūnas Butautas: Dėkoju sirgaliams, kurie mums labai padėjo

Sensacingą pergalę BBL pusfinalio turnyre iškovojusio Rygos VEF vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas pasidžiaugė sėkme ir pripažino, kad pergalė buvo šiek tiek netikėta. “Lietuvos rytas” turi stipresnius ir daugiau uždirbančius žaidėjus, tačiau stengiausiai savo auklėtinius nuteikti kovai. Pusfinalis susideda iš vienų rungtynių, tad pasisekti gali ir mums. Džiaugiuosi, jog būtent taip ir nutiko”, - džiaugėsi strategas.

“Dėkoju publikai, kuri mums labai padėjo. Tiek kauniečiam, tiek ilgą kelią iš Rygos sukrovusiems latviams. VEF klubas eina teisingu keliu ir džiaugiuosi, jog šiandien iškovojome istorinę pergalę.  Visi vyrai kovėsi tikrai pasiaukojančiai. Kovingumas, drausmė, gera gynyba – tai buvo pagrindinės pergalės priežastys.  Krepšinis ne futbolas – lygiųjų būti negali. Galbūt mums šiandien šiek tiek pasisekė, tačiau sekasi geresniems“, - po rungtynių vykusiose spaudos konferencijoje sakė VEF ekipą treniruojantis Ramūnas Butautas.

„VEF nusipelnė šios pergalės. Jie žaidė kaip tikra komanda. Mes neturėjome ginklų, kuriais galėtume jiems pasipriešinti.  O kai komanda per rungtynes padaro tik 8 rezultatyvius perdavimus, pergalės tikėtis beprasmiška“, - pralaimėjimo priežastis vardijo „Lietuvos ryto“ strategas Aleksandras Trifunovičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Valio Ramunai! Saunuolis!! Sveikinu visa VEF komanda su pergale pries itin nesimpatiska ryto komanda!!!

mizantropas

mizantropas portretas
būtų nepatriotiška sirgti už svetimą komandą, bet kai pamatai kaip šiurkščiai žaidžia lietrytis, kaip jį palaiko teisėjai, kokie jie arogantiški ir piktavaliai, nenoromis imi palaikyti komandą, kovojančią prieš rytiečius. Kodėl nei vienas žaidėjas iš priešingų komandų nėra tyčia sužalojęs žalgiriečių, bet lietdrydžio (atsiprašau) žaidėjai, lyg susitarę ar gavę nurodymų, traumuoja žalgiriečius. Statyba yra visiškai nesportinė komanda.

Cockney

Cockney portretas
Sveikinu broliukus latvius įveikusius šūdlenkių statybą! :D
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių